Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 16:12:42

Новорічні історії від зіркового віськового колективу

24.12.2013   11:18

Напередодні головного свята року артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України дарують дітям військовиків у Чернігові, селищах Десні та Гончарівському чудовий настрій та задоволення від перегляду новорічної вистави.

Протягом тижня малюки дитсадкового віку та школярі – діти військовослужбовців – мають змогу поринути у Новорічну казку, яку для них вже вдесяте підготував Військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України. Щоразу військові музики з Чернігова приємно дивують своїх глядачів новими сценаріями святкових вистав, незмінними учасниками яких є Дід Мороз та Снігуронька. Казкові герої збирають численну публіку дітей та дорослих. А цього року до них приєдналися ще й традиційні персонажі казок - Баба Яга та Кощій Безсмертний, які постали перед глядачами у нових, зовсім незвичних амплуа.

Роль чарівного Діда Мороза вже шостий рік поспіль виконує соліст музичного колективу Іван Супрун:
- Новорічні ранки найцікавіші та найприємніші для мене, - розповідає артист. – Тому Діда Мороза граю з задоволенням. Діти вірять у диво і спілкуються від щирого серця, співають пісні та розповідають вірші. За це отримують від Діда Мороза призи та солодкі подарунки.

Під час вистави разом із Снігуронькою малюки поринули в подорож казковими стежками. Але для того, щоб перемогти злих персонажів, їм довелося стати активними учасниками динамічних ігор під керівництвом Снігуроньки, розгадати чимало загадок Діда Мороза і його чарівної онуки.

- Чекаю новорічних свят не менше, аніж самі дітлахи, - ділиться враженнями Снігуронька – солістка та ведуча військово-музичного центру Світлана Філін. - Малюки мені завжди радіють, а я в свою чергу відчуваю себе не звичайною людиною, а маленьким «святом» у їхньому житті.

До новорічних свят артисти готувалися кілька місяців: писали новий сценарій, відпрацьовували вокальні партіїї та танцювальні номери, шили нові костюми. Залу та живу ялинку прикрасили яскравими гірляндами та іграшками.
Новорічні ранки Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України створені за принципом сімейного свята. На думку їх режисера Галини Петрової, це один з головних критеріїв шаленого успіху цих вистав. Адже служба в армії зобовязує і військовослужбовцям рідко трапляється можливість відпочити у сімейному колі.
- Прийшовши на Новорічний ранок, діти відразу потрапляють в чарівний світ - зазначив начальник центу підполковник Олександр Шевчук. - Весела вистава з танцями і піснями, що привертає увагу шанувальників своєю видовищною формою, різноманітністю костюмів, виразністю ритмів, пластики, жестів, яскравою музикою і, звичайно, життєрадісним фіналом, у якому Добро перемагає Зло - плід копіткої праці усього колективу військово-музичного центру.

Наразі військові музики «мандрують» з казкою військовими гарнізонами. Новорічні вистави у Чернігові розпочнуться з 26 грудня.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини