Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:52:52

Гороскоп на наступний тиждень, 23-29 грудня

22.12.2013   14:24Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Якщо гра варта свiчок, можна й ризикнути. Адже не все в нашому життi передбачуване, бувають i сюрпризи. Вихiднi — чудовий час для поїздок, спiлкування з людьми, яких ви давно не бачили.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Телець (21.04—21.05). У вас новий цiкавий тиждень. По можливостi реагуйте на подiї мобiльно, не вiдкладайте на завтра те, що можна зробити сьогоднi. Ви зумiєте отримати максимум користi.
Дні: спр. — 29; неспр. — 25.

Близнюки (22.05—21.06)
. У першi днi тижня вас супроводжуватиме удача, не упускайте можливостей. А далi доведеться розраховувати на себе. Якщо маєте невиконанi обов’язки, вам виставлять рахунок.
Дні: спр. — 23; неспр. — 26.

Рак (22.06—23.07). Не забувайте, що все нове — це добре забуте старе, тому бiльшiсть ваших iдей виявляться вже знайомими для вас. Перiод сприятливий для соцiальних проявiв, не зациклюйтеся на особистих справах.
Дні: спр. — 24; неспр. — 28.

Лев (24.07—23.08). Ви суттєво полегшите життя оточуючим, взявши на себе складну проблему. Причому впораєтеся швидко, оскiльки звикли все брати штурмом. Вам необхiдно перiодично вирiшувати те, що iнших заганяє в глухий кут.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Діва (24.08—23.09). На цьому тижнi ви опинитеся в центрi подiй. Якщо ще кiлька днiв тому ви не могли розiбратися в ситуацiї, що склалася, то зараз зможете проявити себе. У цьому допоможуть додатковi робочi проекти.
Дні: спр. — 28; неспр. — 23.

Терези (24.09—23.10). Варто придiлити увагу особистим справам, вирiшити найважливiшi питання, щоб у другiй половинi тижня вас нiчого не вiдволiкало. У вихiднi вас чекає дружня вечiрка.
Дні: спр. — 25; неспр. — немає.

Скорпіон (24.10—22.11). У вас з’явиться можливiсть максимально ефективно використати старi зв’язки й отримати нагороду за попереднi заслуги. Не вiдмовляйтеся вiд того, що належить вам, ви цього достойнi.
Дні: спр. — 23; неспр. — 24.

Стрілець (23.11—21.12).
Доля пропонує вам трохи вiдпочити, подiї вiдбуватимуться самi по собi, не варто ускладнювати життя. Вихiднi — чудовий час для сiмейних свят, дiти порадують вас своїми досягненнями.
Днi: спр. — 29; неспр. — 25.

Козеріг (22.12—20.01). Середина тижня — насичений час, коли ви можете багато чого встигнути i не втомитися вiд своїх досягнень. У вихiднi вас порадує зустрiч iз давнiми знайомими, тiльки не засиджуйтеся вдома.
Дні: спр. — 26; неспр. — 28.

Водолій (21.01—19.02). На цьому тижнi вас може потягнути на подвиги. Не виняток, що ви вiзьметеся одночасно за кiлька рiзних справ. Друзi та знайомi зможуть допомогти вам у цьому. Наприкiнцi тижня не ризикуйте i не порушуйте правил.
Дні: спр. — 24; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03).
Приготуйтеся до веселого тижня. Якщо з’явиться бажання зробити щось серйозне, пам’ятайте, що краще це робити ближче до вихiдних. Сил i натхнення у вас достатньо.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Інша версія:

ОВНИ, арена оптимальної самореалізації –карєра. Якщо ви всім єством прагнете професійно удосконалитися, улюблена робота відповідає творчому покликанню -- це чудово! Хочете укріпитися на посадовому троні -- чаруйте шефа, захищайтеся від конкурентів високим професіоналізмом, і неодмінно шануйте трудову команду, вам слід бути в діловій «обоймі», поставивши її інтереси на чільне місце. Стосовно оплати, тут долею виставлений «запобіжник», дасться лише по заслугах, на більше не претендуйте, втім все на благо – закриєте боргові кармічні векселя. Одночасно дбайте за родинне гніздо (тут благодать Небес), укріплюйте подружні узи, які проходять випробування на міцність до 26 липня. Тримайтеся ТЕРЕЗІВ.

ТЕЛЬЦІ, борець за справедливість з вас чудовий, однак (аби не переплутати правду з кривдою) тільки синтез власного досвіду, переконань плюс чужа точка зору та підказки подарують зерна істини. Якщо партнер занадто прагматичний і тримає вас на привязі, не бунтуйте (це зоряний час самоствердження милого), крокуйте самовіддано поряд, у всьому допомагайте й тихо любіть, тоді сімейне судно не сяде на мілину. На роботі слід активно трудитися, не ігноруючи додатковими обовязками, фахово підкуватися, підвищити кваліфікацію. Тримайтеся КОЗОРОГІВ.

БЛИЗНЮКИ, як мовиться, хто не ризикує, той не п'є шампанське, але зараз кидатися стрімголов в авантюру небезпечно, будь-які дії слід ретельно до дрібниць спланувати. В подружньому союзі йде процес «переформатування», почуття оновлюються, без надійного сердечного супутника ніяк не можна, живіть душа в душу, дбайливо хазяйнуйте, рівноцінно наповнюючи спільний бюджет і ваш дім стане рогом достатку.

РАКИ, якщо в рідних пенатах клекочуть сімейні чвари -- це не привід рвати подружні узи, запускайте сердечний двигун і детонуйте в супутнику аналогічні почуття. Бути в парі, ділити порівну щастя й горе -- це урок, який маєте пройти, відродивши завялі почуття й відбудувати красивий любовний замок. До кінця січня у вашому полі має зявитися романтичний супутник з яким колись кохалися, але не долюбили один одного, тож тепер доведеться надолужувати згаяне. Дітям відведено важливу роль у житті, привчайте їх міцно стояти на землі, діяти самостійно тоді й ваша доля поліпшиться.

ЛЕВІВ доля закликає до роботи, тут на вас чекає трудовий віз з новими та давніми навантаженнями (де маєте багатий досвід), беріться за все, що вам пропонують, осилите і грошей заробите. Репертуар ділових повноважень широкий, тут як фахівець, ви і швець і жнець і на дудку грець, плюс таємний радник, що для начальства на вагу золота. Якщо «спалахне» давній службовий роман, так треба кармічно (до кінця січня), відпрацюте допущені раніш помилки в любовних стосунках. Одночасно дбайте за родинне благополуччя, опікуйтеся домочадцями, тут сфокусовані щасливі шанси. Тримайтеся КОЗОРОГІВ.

ДІВИ, тяжіння до пуританських смаків цілком вписується у ваш темперамент. Якщо любити, то потрібно за що, вимоги до обранця раціональні, віртуози спокусники виключені із списку претендентів на серце і руку. А оскільки знайти стежку до серця до обранця легко, вчасно підключайте словесну магію і вводьте йому в підсвідомість «кодову» програму під назвою: «кохай мене до нестями, тоді разом ми будемо безмежно щасливі».

ТЕРЕЗИ недоступні, манірні, це маска, що відлякує протилежну стать, хоча в глибині душі так хочеться любові та ласки. Не «стріляйте» по сторонах, ваш принц серця знаходиться в сімейних пенатах, там джерело романтичних насолод. За шлюбне кермо не воюйте, нехай верховодить благовірний, у нього сил хоч греблю гати! Вживайтеся роль берегині дому та несіть старанно сімейну вахту, а другу половину сил віддайте карєрі, тут ви у фаворі у сильних світу цього, тільки робіть все на совість і утримайтеся від посадових зловживань, де чатує лукавий зі спокусами. Тримайтеся Козорогів, Овнів.

СКОРПІОНИ, великі звабники та чародії, доля продовжує вас пестити, створюючи чудові можливості для романтичних пригод, але зараз не до навіжених лямурів. Раціонально використовуйте обставини, розумно і практично підходьте до знайомств, відновіть давні ділові контакти. Чітко сплануйте стратегію дій, ви генерал на фронті, що веде армію до перемоги, уміє зразу приймати відповідальні рішення. А оскільки підступні вороги дуже активні, у вас має бути підрозділ таємної розвідки. Власні погляди, думки є домінуючими, якщо вас в чомусь переконують, довіряйте лише внутрішньому голосу. Тримайтеся Козорогів.

СТРІЛЬЦІ одержимі ненаситними матеріальними апетитами, хочу все і зараз! Ви готові як наснажливо заробляти так і пристрастно тратити. Отримати бажане частково вдасться, «донори» щедрі, ділові пропозиції прибуткові, проте пильнуйте аби не потрапити на гачок спокус, наказ «треба» таїть зло, тож ризикуєте більше віддати ніж отримати, спустошивши себе морально. Пильнуйте, аби фінанси не стали яблуком розбрату в братському осередку, Дружба дружбою, а гроші порізну. Бізнесменам: вкладати інвестиції до 6 березня не слід.

КОЗОРОГИ, доля шлюбу у ваших руках, якщо досхочу намучилися, сидячи на прив'язі, є два варіанти: порвати подружні ланцюги або трансформувати відносини на новому рівні. Робіть вибір: вбивати чи воскрешати?... Супутник харизматичний, благородний, фартовий ліпшого годі й шукати, тож обєднуйтеся та будуйте гармонійний союз, він є благословенним. На роботі приборкайте пиху, удосконалюйтесь фахово, інакше роздраконите колег чи шефа, а це небезпечно. Леви, Терези, Тельці чудово вам імпонують.

ВОДОЛІЇ, перебувають в кармічному ритмі, проживаючи сценарії з минулого життя, знову «крутять» таємні романи перебуваючи в солодких ілюзіях, помилково будуючи плани на майбутнє. Даремний клопіт -- цей казковий сон триватиме лише до кінця січня. Зосередьтеся на карєрних здобутках, цей шлях уквітчаний професійним і матеріальним успіхом, а хатні справи -- другорядна тема, замикати себе в сімейних стінах – духовно регресувати.

РИБИ, двері майбутнього гостинно відкриті, але увійти туди можна за умови, що ви проведете ревізію в дружньому оточенні, залишивши поряд тільки потрібних товаришів по духу, інтересам. Якщо воскресне давній роман, серйозну ставку не робіть, обранець повернувся, аби вас долюбити, бо той «борг» не дає йому жити. Відповідайте взаємністю, нині ви володієте бездонними любовними ресурсами! Тримайтеся Раків.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини