Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:21:44

Солодких та веселих свят!

14.12.2013   12:21Агенцiя

Саме таку назву має новорічний подарунок в упаковці для дітей застрахованих осіб. Придбання дитячих подарунків є однією із соціальних послуг, яка надається Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності застрахованим особам (далі – Фонд).

Цього року придбано 93490 подарунків. Їх закупівлю централізовано проведено Виконавчою дирекцією Фонду, а постачання здійснено приватним акціонерним товариством “Виробниче об’єднання “Конті”.
Вартість новорічного подарунку, придбаного за кошти Фонду – 23,97 грн. До його складу входить 26 кондитерських виробів, а загальна вага становить 451 грам.

Згідно графіку постачання новорічні подарунки вже завезено до районів і міст області та розпочато їх видачу страхувальникам.

Хто може отримати подарунок? Відповідно до п. 1.5 Порядку придбання та забезпечення новорічними подарунками дітей застрахованих осіб за рахунок коштів Фонду, затвердженого постановою правління Фонду від 25.10.2007 № 48, застрахована особа (батько, мати, усиновлювач, опікун/піклувальник) має право отримати в поточному році лише один подарунок за рахунок коштів Фонду на дитину, якій станом на 1 січня наступного календарного року не виповнилося 14 років. При цьому новорічний подарунок, придбаний самостійно страхувальником або застрахованою особою, за рахунок коштів Фонду не оплачується.
Рішення про виділення подарунку приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування підприємства, установи, організації на підставі складеної страхувальником відомості на видачу подарунків, де зазначаються прізвища, ініціали застрахованих осіб та їх дітей, число, місяць та рік народження дітей.

Представники страхувальників отримують новорічні подарунки для дітей застрахованих осіб в міжрайонних і міській виконавчих дирекціях обласного відділення Фонду на підставі довіреності за накладною та відповідно до поданої ними заявки щодо виділення новорічних подарунків.
Фізичним особам – підприємцям, зокрема тим, які використовують працю інших осіб на умовах трудового договору (контракту) або на інших умовах, та фізичним особам, що застраховані на добровільних засадах, новорічний подарунок видається за місцем обліку згідно з наказом директора міжрайонної (міської) дирекції на підставі особистої заяви і копії свідоцтва про народження дитини, при цьому подарунок видається за накладною при пред’явленні документа, який засвідчує особу.
Видача новорічних подарунків застрахованим особам – найманим працівникам здійснюється безпосередньо страхувальником за їх основним місцем роботи. У відомості на видачу подарунків застрахована особа обов’язково ставить свій підпис про його отримання.

Накладні на отримання подарунків, рішення комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації, відомості на видачу подарунків, які підписані керівником і головою комісії (уповноваженим) та скріплені печаткою, зберігаються страхувальником.

Отже, солодких та веселих свят!


Пресс – служба виконавчої дирекції обласного відділення Фонду
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини