Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 18 листопада, 14:58:19

Смачні рецепти дня

14.12.2011   13:14Агенцiя

Куриные окорочка, фаршированные шампиньонами и сыром

Состав: куриные окорочка - 4 шт (~1 кг), шампиньоны - 180-200 г, лук репчатый (крупный) - 1 шт, сыр твердый - 50 г, сливочное масло - 50 г, растительное + сливочное масло для жарки, майонез или сметана - 2-4 столовых ложки, чеснок - 1 зубчик, соль, свежемолотый перец

Приготовление
Куриные окорочка вымыть и обсушить.
Маленьким ножом отделить кожу от мякоти и аккуратно снять ее чулком, оставив часть кожи на нижнем суставе.

При помощи ножа перерезать сухожилья и перерубить кость.
В небольшую миску выдавить зубчик чеснока, добавить немного майонеза, немного соли и свежемолотого перца, и перемешать.
Натереть кожу внутри и снаружи полученной смесью и убрать в сторону, пока готовится начинка.

Приготовить начинку.
Шампиньоны вымыть, обсушить и нарезать маленькими кубиками.
Сыр натереть на терке.
Лук очистить и мелко нарезать.

В сковороде разогреть немного сливочного с растительным маслом, выложить лук, немного посолить и поперчить свежемолотым перцем.

Обжарить лук до мягкости, периодически помешивая.
Лук выложить из сковороды при помощи ложки с отверстиями, чтобы как можно больше масла осталось в сковороде.

В сковороду положить грибы, слегка посолить и обжарить ~6-8 минут на среднем огне, периодически помешивая.

Куриное мясо отделить от костей и пропустить через мясорубку (или измельчить в блендере).
В миску к куриному фаршу положить кусочек сливочного масла (~50 г).
Перемешать фарш с маслом руками.
Добавить обжаренные грибы, лук, сыр, соль и свежемолотый перец.
Хорошо перемешать начинку.
Куриную кожу начинить подготовленной начинкой (не очень плотно, чтобы кожа не лопнула при запекании).
Свободный край кожи можно заправить внутрь окорочка или зафиксировать при помощи зубочистки.

Смазать окорочка майонезом или подсоленной сметаной и выложить в форму для запекания.

Запекать ~30 минут при температуре ~180°C.

Подавать окорочка в горячем виде, как основное блюдо или в качестве холодной закуски.

Приятного Вам аппетита!

gotovim-doma.ru

Останні новини Чернігівщини

Упродовж минулого тижня рятувальники ДСНС 25 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій

Упродовж минулого тижня рятувальники ДСНС 25 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій 13:35

Упродовж минулого тижня з 11 по 18 листопада щоденно в пожежно-рятувальних підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області знаходилось на цілодобовому чергуванні 191 чоловік особового складу, 58 одиниць основної та спеціальної техніки.

Ніжин: щотижнева оперативна нарада

Ніжин: щотижнева оперативна нарада 13:04

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Ніжина з питань діяльності виконавчих органів ради Григорія Оліника.

У Чернігові наступного року з міського бюджету фінансуватимуться 19 громадських організацій міста

У Чернігові наступного року з міського бюджету фінансуватимуться 19 громадських організацій міста 12:58

На підтримку 19 громадських організацій Чернігова наступного року з міського бюджету буде спрямовано загалом 3,619 млн грн. Відповідний проект Програми підтримки громадських організацій погодив виконавчий комітет Чернігівської міської ради 18 листопада.

Кордон за тиждень. Офіційно

Кордон за тиждень. Офіційно 12:40

Протягом тижня обстановка на державному кордоні України в межах Чернігівщини залишалася стабільною та контрольованою.

Лучники Чернігівщини гідно виступили на змагання відкритого чемпіонату області зі стрільби з лука в приміщенні

Лучники Чернігівщини гідно виступили на змагання відкритого чемпіонату області зі стрільби з лука в приміщенні 11:41

У Чернігові відбулися дводенні змагання відкритого чемпіонату Чернігівської області зі стрільби з лука в приміщенні. На відкритий чемпіонат області приєднались учасники і з інших регіонів – близько 80 спортсменів від наймолодших до ветеранів стрільби з 5 областей України.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини