Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:17:56

Гороскоп на наступний тиждень, 4-10 листопада

03.11.2013   10:11Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Можливо, вашi близькi ображаються обґрунтовано. Чи не забули ви про свої обiцянки, вам треба зустрiтися з рiдними. Придiлiть їм бiльше уваги, це надихне i надасть сил для iнших справ.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Телець (21.04—21.05). Шлях до мети тернистий, будьте готовi мобiлiзувати сили, подiї потребуватимуть активних дiй. Зараз один iз важливих моментiв, коли ви можете зробити щось важливе для близької людини.
Дні: спр. — 10; неспр. — 4.

Близнюки (22.05—21.06). Вам вистачить сил для буденних проблем, але стороння допомога не буде зайвою. Ваша спiвпраця має й iншi плюси — ви може побачити альтернативнi вирiшення завдань.
Дні: спр. — 5; неспр. — 7.

Рак (22.06—23.07). Ви матимете пiдтримку, на яку навiть не розраховували. Удача супроводжуватиме вас у дiлових питаннях, не вiдмовляйтеся брати в них активну участь. У вихiднi вам захочеться чогось екстремального.
Дні: спр. — 8; неспр. — 10.

Лев (24.07—23.08). На початку тижня вам треба буде повернутися до вирiшення давнiх i неприємних питань. І тут краще не вiдкладати. Незабаром ваш авторитет суттєво виросте, а бiльшiсть потребуватиме ваших порад.
Дні: спр. — 9 неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Якщо вас незаслужено критикували, справедливiсть все–таки переможе. Ви опинитеся серед подiй, вiрогiдно, вам доведеться зробити свiй вибiр. Головне, будьте чеснi перед самим собою.
Дні: спр. — 6; неспр. — 8.

Терези (24.09—23.10). Вашi заслуги оцiнять, але зараз вам краще побути в тiнi, буде корисним, якщо ви помiчатимете й чужi досягнення. Це допоможе пiдтримувати хорошi стосунки з колегами. У вихiднi доведеться займатися домашнiми клопотами.
Дні: спр. — 10; неспр. — 7.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi вам доведеться поступитися особистими iнтересами заради громадських. І це не жертва, а рацiональний вибiр, бо зараз краще працювати в командi.
Дні: спр. — 5; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). Перша половина тижня сприятлива для завершення справ. Вам захочеться побути на самотi, заховатися вiд усiх у своєму внутрiшньому свiтi. Не хвилюйтеся, родичi та друзi зрозумiють вас.
Днi: спр. — 7; неспр. — 9.

Козеріг (22.12—20.01). Не варто починати нiчого нового, а в цiлому тиждень пройде на мажорнiй нотi. Ви проявите найкращi свої якостi й пишатиметеся своїми досягненнями. У вихiднi вас запросять на дружню вечiрку.
Дні: спр. — 10; неспр. — немає

Водолій (21.01—19.02). Не намагайтеся зробити все вiдразу, також не варто стукати в зачиненi дверi. Вiрогiдно, ви знайдете iнше вирiшення питання, варто тiльки озирнутися навколо. Будьте уважнi з фiнансовими документами.
Дні: спр. — 8; неспр. — 9.

Риби (20.02—20.03). Попереду веселий тиждень, подiї мiнятимуться дуже швидко, а новини вiд друзiв приємно здивують вас. На роботi не бiйтеся навантажень, вашi заслуги оцiнять.
Дні: спр. — 4; неспр. — 7.

Інша версія:

ОВНИ рухаються шаленим темпом, на ходу “переформатовуючись”; пристрасті сягнули градусу кипіння — жадання любові, сексу, романтики, дружби і матеріальних благ — усе змішалося в один клубок.

ТЕЛЬЦІ, доленосний вектор пролягає через терени партнерської співдружності. Постарайтеся влитися в досвідчену ділову команду, однак обираєте не ви, ініціатива належить іншій стороні, тож аби виграти конкурс, поводьтеся достойно, і тоді вас запросять співпрацювати.

БЛИЗНЮКИ одержимі трудовою пристрастю дій і ризикують при безконтрольному розподілі сил згоріти як свічка на роботі, підірвати здоров’я. Раціонально, але в той же час з творчим вогнем тягніть віз зобов’язань, дисциплінуйте емоції, мисліть тверезо.

Харизматичні РАКИ “приречені” витати на крилах наснаги, кохатися, розважатися, забувши про докучливі проблеми. Сприймайте життя як театр, де можна показати акторський талант, творчо відрежисерувати красивий сценарій, перевтілившись у цікаву роль.

ЛЕВИ, тиждень промайне в ретроспективному ракурсі, вимагаючи доопрацювання незавершених справ. Озирніться назад, надолужте прогалини у роботі. Компас долі вказує на родину, саме тут йде внутрішній процес “перезавантаження” вас як сім’янина.

ДІВИ, не грайте в кота та мишку, проявляйте чесність, благородство, свято оберігайте свій високий лідерський рейтинг у соціумі! Успішна перспектива самореалізації — це навчання, опанування освітніх царин, розширення кола знайомств.

ТЕРЕЗИ, ключова тема тижня — матеріальні здобутки, натискайте на трудові педалі (на роботі ви майстер-експериментатор нівроку) та завзято заробляйте гроші. Витрат передбачається чимало, насамперед слід дбати про сімейний добробут та інвестувати туди фінанси.

СКОРПІОНИ на порозі нового життя, володіють магічним впливом, однак на внутрішньому плані вирують карколомні емоції, руйнуючи впевненість у собі. Облиште бути на другорядних ролях, ви перша скрипка в оркестрі!

СТРІЛЬЦІ, живіть з повною самовіддачею, підводьте підсумки минулого року, виправляйте ляпсуси, кайтеся у провинах. Коли жертвуєте собою, прощаєте людей за їхні капості, ви наповнюєтеся колосальною силою, головне — дати людям зрозуміти, що ви пасажири одного корабля.

КОЗЕРОГИ, стати взірцевим другом — ось ваше завдання! Людина без відданих друзів, мов дерево без коріння. Нині небеса транслюють сили через вірних побратимів по духу, наставляючи на путь істини.

ВОДОЛІЇ, стартував кар’єрний марафон (можлива зміна керівництва, підвищення у посаді, всі кадрові ротації — на користь), на ваших плечах місія відповідальності за долі багатьох людей, зробити це нелегко, але треба!

РИБИ, якщо вас турбує сенс буття, власна місія на цій Землі та мета, з якою прийшли у цей буремний світ, що, зрештою, зробили доброго заради блага людства, а де нагрішили, значить, ви рухаєтесь правильним курсом

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини