Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:55:30

Гороскоп на наступний тиждень, 22-28 липня

21.07.2013   10:38Агенцiя

Перша половина цього тижня буде досить гармонійна. Ви будете сповнені ентузіазму і життєвої енергії, зможете з азартом братися за нові справи і проекти. Друга половина тижня, кажуть зірки, буде більш напруженою. Збільшиться ймовірність небезпечних ситуацій, які можуть статися через прояви агресії, поспішності, неуважності чи надмірної схильності до ризику. Тому будьте уважні і обережні, і нехай всі негаразди та стреси оминають Вас і Вашу оселю))

ОВНИ, пильнуйте за вмістом гаманця, не будьте марнотратом, інакше дружні посиденьки, романтичні розваги, поглинатимуть зароблені гроші. Вам же краще самостверджуватися на публіці не за рахунок матеріальної щедрості, а демонструючи особисту чарівність, духовну силу і сердечну красу. А фінансові запаси спрямувати на благо сімї, поліпшення родинного доброботу. Дбайте за рідних, шануйте фамільні, національні традиції, нині у вашій натурі яскраво проявляться риси, генетично успадковані від предків, тож з розумінням ставтеся до поведінки домочадців, адже яблуко від яблуні недалеко падає.

ТЕЛЬЦІ, зосередьтеся на домашніх справах, створіть затишну сімейну атмосферу і сили зафонтанують. Дім -- це джерело енергопідзарядки. З благовірними живіть душа в душу (доля продовжує випробовувати ваш союз на міність), нехай кермують, а ви примудряйтеся крокувати поруч, допомагати, діліться багатим життєвим досвідом. Претензій не предявляйте, а залиште їм право на власні смаки, протилежну вашій точку зору, памятаючи, що інтереси половинки цього року домінують, і вони мають навчитися робити правильний вибір..

БЛИЗНЮКИ, тиждень наповнений сюжетами із кармічного минулого. Приборкайте ініціативу, нікому нічого не навязуйте, тільки коли вас попросять, тоді йдіть назустріч, виконуйте завдання по мірі можливостей, прислухаючись до позивних організму. Тут є ризик виснажитися й захворіти. Здоровя – святая- святих, яке слід берегти, уникаючи перевтоми, вчасно відпочивати. За гаманець не тривожтеся, грошей буде достатньо, прибуткова сфера цього року під благодатним покровом Творця.

РАКИ, іскрометна сексуальність – ось ваш блискучий козир на арені громадської популярності! Тільки дотримуйтеся золотої серединки в бажаннях і можливостях, порушення балансу «беру-даю» ( і в любовній сфері теж) неприпустимо. Влаштувати особисте життя пощастить, тим хто шукав заповітний ідеал, а егоїстів, скнар, що бояться «розкошелитися» серцем та гаманцем, чекає фіаско. Увага тим, хто переживає за фігуру: стримуйте апетит, цього року висока ймовірність розповніти.

ЛЕВИ, ви владна, самодостатня особистість, на шляху карєрного сходження візьміть тайм-аут і займайтеся домашніми справами, огорніть турботою рідних, підремонтуйте оселю, попрацюйте на дачі. Таємний фронт буття (де опікують покровителі) в активній фазі, однак не слід афішувати свою діяльність, вам таланитиме тоді, коли робитимете важливі справи тихо, подалі від заздрісних очей. І одночасно займатиметеся благодійністю. Примудряйтеся по ходу обставин вчасно заявити про себе, а коли треба - сховатися в підпілля.

ДІВИ, облиште диктувати свої умови, стартує місячний кармічний період, коли все таємне стане явним, спаде пелена ілюзій, прийде усвідомлення допущених протягом року помилок. Крокуйте в ногу з благовірними та діловими поплічниками, коріться обставинам, не бунтуйте, бо накличете болячки та негаразди. Вас щиро кохають і навіть боготворять, з радістю відкривайте серце назустріч почуттям та відповідайте взаємністю. Супутники -- то любовні «детонатори», але й ви не підкачайте, тоді союз отримає друге дихання.

ТЕРЕЗИ, популярність у соціумі набирає динамічного темпу, репертуар професійних можливостей широкий. Якщо ви досконалий спеціаліст і поставили за мету зійти на карєрний олімп та розбагатіти, куйте залізо пока гаряче, зможете (до липня наступного року) отримати достойну посаду. Високих покровителів Творець пошле, начальство створить чудові привілеї. Тільки приборкайте апетити бажань, дбайливо розподіляйте зароблене, смітити грошима доля забороняє, привчаючи до аскетизму. За що потім пошле винагороду.

СКОРПІОНИ, події тижня закликають до «перезавантаження» в стосунках «батьки-діти», «начальник-підлеглий», «чоловік-дружина». Постарайтеся гармонійно вписатися в сімейну та службову ієрархію ( на карту поставлено майбутнє карєри), уникайте зіткнень з керівним персоналом. На помічників та духовних порадників таланитиме, їх пошле Всевишній, тож слухайте та мотайте на вуса чужі підказки, а потім самостійно ухвалюйте рішення, остаточний вибір за вами, годі ходити на повідку! Ви здатні знайти всебічний комплексний підхід до проблем, обгрунтувати практично, аби отримати продуктивний результат.

СТРІЛЬЦІ, приборкайте амбіції й не перетворюйте ради популярності офіс на арену для реклами досягнень, талантів, напрацьованого досвіду, це небезпечний збудник для таємних ворогів, що підступно точать на вас зуб… Будьте хитрішими, є шанс використати службові повноваження для лівих підробітків, фахівець ви нівроку, тільки не «гребіть» все до себе, інтереси співробітників святе, тож чесно та сумлінно гуртом співпрацюйте і діліть пиріг здобутків порівну.

КОЗОРОГИ, опиняться в полоні сексуальних пристрастей, за які доведеться добре «розщедритися», джин плотської насолоди вимагає плати підвищеною самовіддачею, а будете скупитися залишитеся наодинці розлюченими і незадоволеними. Благо обранці бажані і чарівні, тому легким фліртом не обійдеться, є високий шанс надовго укріпити потяг один до одного. І духовне тяжіння також.

ВОДОЛІЇ, організованість, мобільність, чіткість мислення—запорука нейтралізації критичних ситуацій, гострих конфліктів, що інтенсивно штурмуватимуть впродовж тижня. Незадоволеність партнерськими взаєминами, де триває бойова гра в перетягування каната (а секс і гроші грають важливу роль) не слід трансформувати в образи. Дивіться на речі по- філософськи, будуйте карєру, це доленосне завдання, на роботі ви майстер на всі руки, маєте високий професійний рейтинг, здатні впоратися з найскладнішим завданням (майже Попелюшка!) тож з радістю трудіться та заробляйте гроші!

РИБИ, щаслива смуга триває, творчі таланти фонтанують, вам всюди раді, перевтільтеся в факіра і створюйте людям свято, пробуджуйте від чуттєвої сплячки серця, нехай блаженствують, а ви заряджайтеся позитивними емоціями, підіймайте настрій невдахам, що занепали духом, депресують. Шлюбнийс союз, що дихав на ладан, знову розвітне, кохайтеся і живіть душа в душу з обранцем. Для відпустки золота пора, вбєте двох зайців: гарно відпочинете, одночасно уникнувши негараздів на роботі.

Інша версія:

Овны, все Ваши смелые и амбициозные идеи на работе вскоре, наверняка, воплотятся в жизнь. Только Вам следует проявить терпение и не слишком подгонять ход событий. Делайте, что задумали, и вскоре приятный результат взойдет на горизонте Вашей профессиональной деятельности. Овнов может охватить чувство к представителю противоположного пола, но Вы будете сомневаться в том, стоит ли развивать это и поддаваться душевному порыву. Как говорят звезды – стоит. Скорее всего, это – не мимолетное влечение, а то самое сильное чувство, которое, наконец, посетило и Ваше сердце. Постарайтесь отвернуться от вредных привычек и начать вести более здоровый образ жизни, если Вы этого еще не сделали.

На работе Тельцам могут предложить отправиться в командировку. Гороскоп советует Вам согласиться, так как данная поездка обещает быть очень успешной и перспективной. Вы не только выполните в ней необходимую работу, но и наверняка завяжете новые профессиональные связи, которыми сможете воспользоваться уже в скором будущем. Если Ваша связь с половиной, как Вам кажется, зашла в тупик, из которого Вы не видите выхода, или же в очередной раз Вы сильно поссорились, астрологи советуют Вам задуматься. Подумайте о том, нужны ли эти взаимоотношения Вам вообще, и стоит ли бороться за такие отношения, особенно если занимаетесь этим в основном Вы сами. Также важным фактором, как для здоровья Тельцов, так и вообще успеха, в период с 22 по 28 июля является умение контролировать свои эмоции и держать себя в руках в непростых ситуациях, в которые Вы можете попасть.

Близнецам могут предложить в это время перейти на новую профессиональную должность или даже сменить место работы. Как говорят звезды, перспектив на новом месте может быть действительно больше, так что Вам стоит задуматься о предложении. Но все же лучше, при возможности, давать ответ не сразу, а взвесить все за и против и подумать перед тем, как принять окончательное решение. Можно посоветоваться и с Вашими близкими людьми. Что касается личной жизни, если Вы одиноки, не будьте слишком строги к себе относительно проявления эмоций. Если Вы одиноки, но Вам кто-то симпатичен, флиртуйте, улыбайтесь, почему бы нет. Особенно если представитель противоположного пола сам проявляет к Вам интерес первым. Положительно на внешнем виде Близнецов скажутся сделанные в этот период косметические процедуры.

Ракам на этой неделе может поступить весьма перспективное предложение в профессиональном плане. Звезды советуют принять его, так как велика вероятность, что данное сотрудничество будет вполне успешным и сможет принести Вам хорошие дивиденды. Так что, если Вы доверяете тому человеку, кто сделал Вам заманчивое предложение, то стоит сказать «да». Если Вы сейчас находитесь в отношениях, Вашей половине, вероятно, будут как никогда нужны Ваша помощь и поддержка. Окажите же их, не отвернитесь и не проигнорируйте близкого человека в сложную минуту, это очень важно. Относительно здоровья, у Раков могут сейчас возникнуть проблемы со спиной, в частности с осанкой. Так что нужно обратить внимание на это, особенно тем, кто много времени работает сидя или просто проводит его за компьютером.

Львы, если у Вас возникали какие-то конфликты с коллегами по работе, они, вероятно, наладятся в период с 22 по 28 июля. Более того, звезды советуют Вам первыми пойти на перемирие. Поверьте, оппоненты это оценят, и мир между Вами, вероятно, будет продолжительным, а то и навсегда. Конфликты же, наоборот, только будут стимулировать возникновение проблем на работе. Нужно ли Вам это? Звезды напоминают Львам, что любовь – чувство, полное неожиданностей. С Вами в это время (независимо от того, находитесь ли Вы в близких отношениях или еще ждете этого светлого чувства) произойдет что-то необычное, но очень приятное. Относительно здоровья, не забывайте о безопасности, пребывая на июльском солнце. Если Вы сами – не враг себе, то находитесь под этой звездой только утром или на закате, а не в самый разгар дня. Потому что можете серьезно навредить своей коже, да и организму в целом.

Дев в этот период обещает настигнуть успех в финансовых делах и операциях. Но это случится не со всеми Девами, а с теми представителями этого знака зодиака, кто усердно и честно трудился. Наконец, награда за Ваш труд, причем довольно внушительная, доберется до Вас. Девы, находящиеся в отношениях, могут пожелать проверить на честность и искренность чувства человека, что находится с ними рядом. Это – Ваш выбор, наверняка Вы делаете это не без причин. Но звезды советуют Вам, если будете делать так, не ставить в известность о своих «шпионских проделках» других людей, тем более не входящих в Ваше близкое окружение.

Весы, перед тем, как что-то начинать, подумайте о последствиях и постарайтесь спрогнозировать их, так как велика вероятность, что в данный период Вы можете совершить неправильный шаг, о чем потом пожалеете. Одинокие Весы могут познакомиться с интересным представителем противоположного пола или ощутить, что чувства зарождаются к тому, кто ранее был Вам просто приятелем. Не бойтесь сами сделать первый шаг и проявить инициативу. Положительно на здоровье и самочувствии Весов скажутся занятия спортом. Даже если у Вас нет времени, например, посещать тренажерный зал, начните делать хотя бы 15-ти минутную зарядку. Эффект даже от этого будет заметен. Кстати, и фигура поспешит преобразиться, что будет для Весов, которые переборют в первую очередь свою лень, приятным бонусом.

Особенно удачным в профессиональном плане этот временной отрезок станет для тех Скорпионов, чья деятельность непосредственно связана с оборотом финансов. Также это будет удачный период, чтобы открыть собственное дело (начать бизнес или же конкретно задуматься об этом и наметить более четкие ориентиры). Звезды рекомендуют Скорпионам не бояться признаться в своих чувствах симпатичному человеку, так как очень велика вероятность, что они более чем взаимны. Но его скромность мешает сказать Вам об этом. Будьте смелее! Если у Вас возникнет повышенное нервное перенапряжение, и Вы почувствуете стресс, то не спешите снимать его алкоголем или другими пагубно влияющими на организм привычками. Попробуйте обратиться к народным средствам, например, выпить травяной чай.

В это время у Стрельцов будет отличная возможность, чтобы завязать нормальные и доверительные отношения с шефом, причем без подхалимства  и подлабузничества, которые Вы наверняка не любите. Используйте этот шанс.  В личной жизни Стрельцов может раздаться неожиданный звонок или состояться встреча с человеком, с которым ранее по какой-то причине Вы разошлись, а может и не были вместе. Это может, так сказать, спутать все карты и внести хаос в Ваши мысли. Важно не принимать не взвешенных решений. Сейчас Вас может особенно сильно потянуть на сладенькое. Возможно, такой будет реакция Вашего организма на стресс. Старайтесь есть побольше фруктов, как альтернативу конфетам или пирожным, иначе к Вам поспешит лишний вес.

Звезды советуют Козерогам быть более внимательными при заключении различных сделок и договоров, особенно тех, за которыми стоят крупные денежные суммы. Так как Вы можете совершить ошибку, исправить которую будет Вам стоить очень многого. Вообще, стоит проявить большую внимательность во многих жизненных ситуациях в этот период. У Козерогов могут сейчас восстановиться отношения с экс-избранником. Причем этот «дубль», вероятно, будет более успешным, и Вы, осознав свои ошибки, совершенные в прошлом, сумеете избежать их сейчас. Расслабиться Вам и в тоже время принести пользу фигуре поможет плавание. Возможно, стоит записаться в бассейн.

Водолеи, на работе не берите решение каких-то сложных коллективных вопросов на себя, если это не входит в Ваши непосредственные обязанности. Привлеките и других сотрудников к этому. В личной сфере постарайтесь оставить в прошлом все обиды и недопонимания с избранником. Этот период отлично подходит, чтобы поставить жирную точку на проблемах с избранником, и продолжить жить в гармонии и взаимопонимании. Можно устроить и так называемый праздник для примирения Вашей половине, например, романтический ужин. Отлично будет и отправиться на уик-энд вдвоем, чтобы отдохнуть от будничной суеты и побыть вместе.

В профессиональной сфере Рыбы могут получить новое задание. Оно может показаться Вам уж очень сложным и просто-таки невыполнимым. На самом деле, как отмечают астрологи, скорее всего Вы или переоцените его сложность или недооцените свои силы и возможности. Только возьмитесь за него, и Вы поймете, что, как говорится, не так страшен черт, как его рисуют. Подобное будет и с этим делом. Не «дрейфьте» и все получится. Если Вы не верили ранее в возникновение любви с первого взгляда, то случай, произошедший в этот период, вероятно, убедит Вас в обратном. Неожиданно представитель противоположного пола вскружит Вам голову. Так что эмоций сейчас у Рыб будет, хоть отбавляй. Но не забывайте и о релаксации и расслаблении: прогулка в одиночестве или в хорошей душевной компании на свежем воздухе отлично поможет в этом.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини