Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:55:27

Гороскоп на наступний тиждень

07.07.2013   10:24Агенцiя

ОВНИ, непорозуміння з благовірними — не привід для розлучення, рвати шлюбні узи є легковажним кроком, живіть у злагоді, щиро любіть один одного, турбуйтеся і допомагайте родині, дітям, старшим домочадцям, шануйте фамільні традиції. Ви — атлант, на якому тримається благополуччя у домі, а подружня криза, що намічається на тижні, має перевести стосунки на прогресивний еволюційний рівень.

ТЕЛЬЦІ, стосунки з рідними, колегами, приятелями мають перейти в прогресивну фазу. Будьте послужливими, толерантними, догоджайте оточенню, поставивши почуття обов’язку на чільне місце. Присутність відданого партнера, який уміє майстерно обходити гострі кути, буде стабілізуючим чинником як у шлюбних, так і в ділових взаєминах.

БЛИЗНЯТА, живіть повнокровним буттям (енергопотенціал фонтанує), витискайте з нього максимум емоційних насолод, кожна мить має дарувати вам сердечне задоволення, що акумулює сили на майбутнє. Якщо активізується тема грошей і ви судитимете всіх і все з матеріальних позицій, почнете заздрити, знайте — то хитра пастка від лукавого.

РАКИ переповнені експресивними почуттями і стрімголов пірнають у вир буття, бажання пройти бар’єри перешкоди і випробувати на міць власні енергоресурси неймовірне! Втім, самоствердження за рахунок руйнацій — блюзнірство, домовляйтеся і пристосовуйтеся до обставин, приборкавши амбіційне “хочу”. Якщо немає взаємовіддачі енергії із навколишнього простору, це знак, що ви надто егоїстичні і мало звертаєте уваги на реакцію довкілля.

ЛЕВИ рухаються кармічним курсом, все таємне стає явним. Учіться тримати язик за зубами та берегти секрети, насамперед службова конфіденційна інформація не підлягає публічному розголошенню. Якщо дізнаєтесь про неприємні речі, обмани чи підтвердяться болючі підозри, це чудово, бо ходити в дурнях вам зовсім не личить.

ДІВИ, вогонь кар’єрних амбіцій, що цілий рік штовхав вас до мети, догорає, ви на піку досягнень... А ось дружба та любов благовірних — це святая святих, і не ставте її на конвеєр задоволення персональних інтересів чи егоїстичних забаганок. Тут слід розумно брати і вчасно віддавати.

ТЕРЕЗИ, будьте авторитетними, але не авторитарними, як професіонал ви сягнули вищої потенційної планки, ніяким завданнями не залякаєш, втім, коли починає допікати самодур-шеф, коса може найти на камінь. Уникайте конфронтації з керівним персоналом, зберігаючи почуття власної гідності, і тоді все йтиме, як по маслу.

СКОРПІОНИ, злет у кар’єрі може відбутися завдяки досвідченим діловим компаньйонам, вигідним таємним зв’язкам, неофіційним інформаційним джерелам, підтримці довірених осіб. Однак все має проходити під покровом секретності. Скоротіть дистанцію з шефом, дружелюбність, чесність благородство — ось ключ до його серця.

СТРІЛЬЦІ, життя робить крутий поворот, доля вимагає модернізуватися, так, як було раніше, вже не буде. Ви залежні від чужих ресурсів, і вони до ваших послуг, тільки не спокушайтеся, а тримайте себе в моральних рамках, тоді отримаєте підтримку достойних людей, їхні бажання та інтереси для вас — святе! Робіть все з чистою совістю і матимете всього вдосталь: любові, поваги, здоров’я, грошей, достатку.

КОЗОРОГИ, поруч з вами впливові та самодостатні досвідчені партнери, рівняйтеся на них, підтримуйте паритетні взаємини з босом, працедавцями, замовниками, колегами, моліться на благовірних. Рівноправ’я, справедливий розподіл пільг і обов’язків, повага до закону — головне. Теорія і практика крокують поряд з вами пліч-о-пліч, тому гармонійне поєднання практичних прорахунків і реальних можливостей плюс майстерні зусилля принесуть бажані плоди.

ВОДОЛІЇ, приготуйтеся натхненно тягти службового воза, “репертуар” навантажень та обов’язків розшириться, вимоги керівництва зростуть. Проте вас, майстрів на всі руки, нічим не залякаєш, свято дотримуйтеся посадової субординації, трудіться на совість (у ролі керівника та підлеглого), вчіться на ходу, тоді розбагатієте і здоров’я додасться. Сфера щасливих шансів — трудовий колектив, колеги, керівництво.

РИБИ, не задушіть свою природу, суть її полягає в глибоких емоційних переживаннях, дайте волю лабільній психіці, це і є рятівним виходом із кризового стану, що дарує полегшення. Кохання, творчість, мистецтво, релігійні ритуали, музика — ось сфера, де можна забутися, розчинившись у містеричній ейфорії душевних насолод

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.