Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 03:55:00

Як визначити характер чоловіка по місяцю народження

07.07.2013   08:30Агенцiя

Як буває важко познайомитися з хорошим хлопцем, щоб він потім міг стати чудовим чоловіком і батьком. Але можна підготується і дізнатися про свого потенційного коханого все заздалегідь, просто дізнавшись його місяць народження. Психологи і астрологи, довго вивчаючи всіляку інформацію і статистику в даній області, пропонують таку ось характеристику чоловіків по місяцю їх народження.

Як визначити характер чоловіка по місяцю народження

Січень, вересень

Любить спілкуватися. Любить тих, хто його любить. Любить бути в центрі уваги. Поєднання красивого внутрішнього світу і зовнішності. Сердиться часто. Спілкується з друзями як з найважливішими людьми. Сміливий і безстрашний. Завжди заводить нових друзів. Цій людині легко зробити боляче, але вона швидко відновлюється. Мрійник. Не хоче контролювати свої емоції. Непередбачуваний.

Лютий

Мислить абстрактно. Живе реальністю. Інтеллегентний і розумний. Завжди різний. Привабливий. Реально швидкісний демон. Має більше одного найкращого друга. Темпераментний. Тихий, соромливий і скромний. Чесний і відданий. Будучи сповненим рішучості досягти мети, любить свободу. Бунтівний, коли обмежений. Сердиться дуже легко, але не показує цього. Не любить непотрібних речей. Любить дружити, але рідко показує це. Романтичний всередині, а не зовні. Забобонний і смішний.

Березень

Обладнана особа. Приваблива особистість. Дуже сексуальний. Ласкавий і скритний. Природно, чесний, щедрий і чуйний. Кладязь спілкування. Любить багато говорити! Неймовірно цілується! Часто біситься. Дуже впертий у всіх ситуаціях. Любить, щоб його помічали. Готовий йти на ризик для інших. Робить вдалий вибір завжди. Стежить за модою. Може бути, занадто популярний серед інших. Інтелектуальний. Іноді може бути розбивачем сердець. Ненавидить образи. Любить компліменти! Дуже велика кокетка! Надійний. Вдячний, і відповідає на доброту. Кращий в ліжку. Всі емоції всередині. Через надлишок почуттів припадає до пляшки. Уважний, і постійно оцінює інших.

Квітень, жовтень

З почуттям гумору. Упертий. Дуже балакучий. Добрий і чуйний. Лояльний. Добре працює з іншими. Дуже упевнений. Чутливий. Спостерігається позитивне ставлення. Багате мислення. Гарна пам’ять. Розумний і знає толк. Любить шукати інформацію. Можуть розвеселити всіх і / або змусити їх сміятися, а також повести за собою. Любить спорт, музику, відпочинок і подорожі.

Травень

Дуже сексуальний – любить цю справу. Активний і динамічний. Рішучий, але часто жалкує про свою гарячність. Привабливий. Сильний менталітет. Любить увагу. Дипломатичний. Втішає людей, і вирішує їхні проблеми. Сміливий і безстрашний. Зазвичай у нього багато друзів. Емоційний. Упертий. Гарна пам’ять.

Червень

Любить пробувати щось нове. Потайний. Важко зрозуміти. Тихий, якщо збуджений або напружений. Гордий за себе. Чесний. Тактичний. Дотепний і популярний. На нього часто рівняються. Любить бути один. Завжди робить висновки про минуле і старих друзів. Ніколи не шукає друзів. Не агресивний, якщо спровокували. Любить бути коханим.

Липень

Щастя – бути близько цієї людини. Любить заводити нових друзів. Геній флірту. Коли мова йде про фільми, в один прекрасний день може стати відомим актором.

Серпень

Екстраверт. Ризиковий. Любить увагу. Контролює себе. М’якосердий. Впевнений у собі. Гучний і галасливий. Мстивий. Любить говорити і співати. Любить музику. Мрійник. Легко відволікається. Ненавидить не довіряти. Багата уява. Бунтівний, коли обмежений. Грайливий. Таємничий. “Чарівний” або “красивий” для всіх. Упертий. Незалежний. Сильна воля. Боєць.

Листопад

Упертий і жорстокий. Вольовий. Дратується. Привертає інших, і любить увагу. Глибокі почуття. Красиві фізично і психічно. Не потребує мотивації. Але сором’язливий до протилежної статі. Легко втішає. Систематичний (ліва півкуля мозку). Любить мріяти. Сильні ясновидці. Гарна уява. Любить літературу і мистецтво. Любить подорожувати. Не подобається бути вдома. Працьовитий. Високий духом.

Грудень

Гарний. Конкурентоспроможний у всьому. Активний в іграх і взаємодіях з людьми. Нетерплячий і поспішний. Амбіційний. Впливовий в організаціях чогось. Легко говорить, але важко розуміє. Має безліч ідей. Чутливий. Активний розум. Коливається, як правило, довго. Розбірливий. Привертають інших, і любить увагу. Глибокі почуття.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини