Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:59:16

Плавання у ваннах в останні роки прийняло масштаб повального захоплення

30.06.2013   13:36Агенцiя

Гонки на ваннах (La Regate des Baignoires) приймають масштаби глобального хобі - навіть у тих країнах, де ванна все ще є предметом розкоші.

Правила регати скрізь різні: десь дозволяється підвісити до ванни плавники й човновий мотор, а десь ви маєте право розраховувати тільки на весло і тиху хвилю. Якщо ви ніколи не пробували використовувати ванну як плавзасіб, повідомляємо - вона дуже нестійка на воді. І найголовніше на таких змаганнях не прийти першим, а не піти на дно. А світовими рекордсменами ванної регати стали тринадцять британських офіцерів, пропливши в звичайній ванні 145 км, за що були внесені до Книги рекордів Гіннесса.

 Якщо ви теж хочете спробувати, то вам краще взяти участь у регаті на ваннах, що проводиться на Алясці - тому що там призовий фонд складає $ 13 тис. А от будучи на тайському острові Рача-Яі, краще і не намагайтеся, бо тамтешні змагання починаються воістину страшним стартом - ванни з екіпажами скидають зі скелі в море.

 Ще один всесвітньо популярний вид нестандартного спорту з використанням сантехніки - гонки на унітазах. Звичайно, попередньо унітаз потрібно поставити на коліщатка, а якщо лінь відштовхуватися ногами, то можна і моторчик приладнати, перетворивши його на своєрідний скутер. При цьому наявність ззаду змивного бачка вітається. А от у північноамериканському штаті Віргінія пішли далі - і там їздять, сидячи з комфортом в біотуалеті, який штовхають ззаду помічники «пілота».

http://infosmi.net/kuryozy/21793-plavannya-u-vannakh-v-ostanni-roki-prijnyalo-masshtab-povalnogo-zakhoplennya
 

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.