Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:05:49

Гороскоп на наступний тиждень

26.05.2013   11:57Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Вашi пiдозри можуть спровокувати нервовий зрив. Бiльше прислухайтеся до iнтуїцiї, нiж до пустих балачок.

Приведiть до ладу документи, а ще краще — займiться чимось приємним.
Дні: спр. — 27; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Зараз вам краще уникати далеких поїздок, та й узагалi будьте обережнi в транспортi. Несподiваними стануть новини вiд давнiх друзiв. Вихiднi присвятiть сiмейному вiдпочинку.
Дні: спр. — 28; неспр. — 1.

Близнюки (22.05—21.06). На цьому тижнi радимо уникати сумнiвних оборудок, будьте готовi до фiскальних перевiрок на роботi. В особистому життi цiлковитий хаос, вiд вас залежать стосунки з коханою людиною.
Дні: спр. — 29; неспр. — 31.

Рак (22.06—23.07). Усупереч вашим планам зайнятися ремонтом оселi доведеться вирiшувати проблеми родичiв. Незважаючи на завантаженiсть, знайдiть час для активного вiдпочинку.
Дні: спр. — 30; неспр. — 31.

Лев (24.07—23.08). Вашi плани дещо змiняться, ви пожертвуєте власними iнтересами заради друзiв. Настав час виконувати обiцянки, якi ви давали ранiше.
Дні: спр. — 27; неспр. — немає.

Діва (24.08—23.09). Ваш поганий настрiй уже дiстав близьких, тож не дивуйтеся, що у вас iз ними такi напруженi стосунки. Спробуйте змiнити ставлення до поганих звiсток, не берiть нiчого близько до серця.
Дні: спр.— 2; неспр. — 1.

Терези (24.09—23.10). Якщо у вас i були пiдозри щодо правильностi дiй, то вашi досягнення — свiдчення тому. Вашi наполегливiсть i працьовитiсть допоможуть у здiйсненнi запланованого.
Дні: спр. — 29; неспр. — 2.

Скорпіон (24.10—22.11). На цьому тижнi чекайте фiнансових надходжень, декому з вас вдасться укласти вигiднi угоди. Нарештi у вас з’явиться шанс попрацювати над iмiджем, створити свiй неповторний стиль.
Дні: спр. — 31; неспр. — 30.

Стрілець (23.11—21.12). На цьому тижнi можливi цiкавi зустрiчi та подiї. Ви нарештi зможете переконати партнерiв у доцiльностi спiльних проектiв. Якщо знайдете вiльний час, присвятiть його рiдним.
Дні: спр. — 27; неспр. — 28.

Козеріг (22.12—20.01). У вас накопичилося багато роботи, тож вирiшуйте, що саме треба зробити у першу чергу. Домашнi клопоти, як не дивно, будуть приємними i корисними.
Дні: спр. — 1; неспр. — немає.

Водолій (21.01—19.02). Декому з вас запропонують цiкаву роботу, вiдмовитися вiд якої буде важко. Вирушаючи з родиною на вiдпочинок, складiть заздалегiдь культурну програму.
Дні: спр. — 29; неспр. — 27.

Риби (20.02—20.03). Ви станете свiдком неприємних ситуацiй, у вашому випадку краще триматися осторонь. Незважаючи на набутий досвiд, радимо прислухатися до мудрих порад.
Дні: спр. — 27; неспр. — 31.

Інша версія:

ОВНАМ притаманний шалений життєвий темп, всередині — немов ракетний двигун, хоч у космос запускай! В пориві азарту ви здатні на геройські вчинки, тільки дослухайтеся до чужих порад, обережно “гніть правду-матку” у вічі, бо на крутих віражах можете зійти з правильної орбіти. Події тижня мотивовані кармічно, нав’язувати власні ініціативи не слід.

ТЕЛЬЦІ вийшли на новий виток розвитку, дебютуйте, живіть повнокровно. Поняття “хочу” й “мушу” не змішуйте в одну купу, а розмежовуйте: тим, кому зобов’язані, де маєте моральний чи матеріальний борг, — неодмінно віддайте належне. Зміцнюйте подружні стосунки, ваш союз буде непорушним, триматиметься на спільних запитах, матеріальних інтересах, духовних уподобаннях.

БЛИЗНЯТА, взаєморозуміння з партнерами (шлюбними, діловими) — це святая святих! Не побийте глеків, це поставить під загрозу глобальну ціль. Конфлікти можуть виникнути на тлі амбіцій: ви яскрава впливова особа, люди вас боготворять, тож не пріть зухвало, як бульдозер, заради торжества Его, а постарайтеся мудро скористатися тим золотим козирем при побудові мостів миру.

РАКИ, якщо ви не в силі зробити те, що давно хочеться, змиріться і не марнуйте сили, тут доля наклала кармічне “вето”. Здоров’я душі та тіла — ось найактуальніша тема. Спробуйте знайти в звичних справах додаткові приємні сторони, внесіть до них різноманітність. Тоді ентузіазм примножиться, продуктивність праці зросте — і ви не будете перевтомлюватися.

ЛЕВИ, живіть за покликом серця, творіть, веселіться, розважайтеся, але не стрибайте в гречку... Визначтесь чітко з поняттями “кохання” й “дружба”. Ідеальний варіант — знайти друзів і коханців в одній ролі, не скупіться для пасій на почуття та подарунки! Якщо енергопотенціал зашкалює, йому слід знайти оптимальний вихід на професійних теренах.

ДІВИ, професійна сфера — це поле престижних випробувань, наповнене приємними романтичними сюжетами. Скоротіть дистанцію з шефом (можна закрутити амурну інтрижку), ловіть різноманітні нюанси ситуацій, вчасно їх аналізуйте та практично застосовуйте. А до подій, що відбуваються не з вашої волі, особливо під рідним дахом, поставтеся філософськи.

ТЕРЕЗИ, прагнення переміни місця є внутрішньою потребою. Попутний вітер удачі надуватиме ваші життєві вітрила вдалині від домівки, наповнюючи трепетом хвилюючих вражень. Подорожуйте, активізуйте романтичні та ділові зв’язки в далеких краях, однак будьте розбірливі в контактах, аби вас не пошили в дурні, випотрошивши гаманець.

СКОРПІОНИ, поміркуйте, що для вас найцінніше в житті — гроші чи духовні надбання? А може, слід знайти золоту середину між земним та духовним?.. Визначтеся, розставте пріоритети і спромогайтеся самостійно заробляти гроші, дбати про родину, одночасно займаючись улюбленими справами з метою творчої самореалізації.

СТРІЛЬЦІ потрібні всім, популярність зашкалює! Однак не надто танцюйте під чужу дуду, зберігайте почуття власної гідності, будьте в міру послужливими. Можна скористатися посадовими важелями з метою допомогти іншим — тоді матимете найбільший успіх. А залежність від інтересів, вимог оточення сприймайте як іспит долі на вміння адаптуватися в найскладніших умовах реальності.

КОЗЕРОГИ, життя нафаршироване кармічними сценаріями з минулого, схильність до самоти може боротися з потребою працювати, реалізовуватися професійно, навчатися, спілкуватися, дізнаватися про чужі думки, залишатися в курсі суспільного життя та світових подій. А якщо підкачає здоров’я, то це знак, що накопичилися стресові токсини, які слід знешкодити хворобами, а душа зцілиться через покаяння та молитви.

ВОДОЛІЇ, годі воювати, час склеїти розбиті глечики, відродити в серці любов і мирно та дружно далі крокувати крок у крок із благовірними — вони визнали свої помилки і проходять стадію духовної трансформації, успішно поряд з вами еволюціонують. Життя прекрасне, не слід його затьмарювати фінансовими непорозуміннями, сексуальним невдоволенням, бо це прояви багатоликого егоїзму. Проженіть його геть! Спільні духовні інтереси вас об’єднають — і ніхто не розіб’є такий міцний союз. Тримайтеся друзів, дбайте про сімейний добробут.

РИБИ, прагнення до посадових вершин буде природним. Але чи готові ви задіяти потенційні фахові арсенали, добре зарекомендувати себе перед керівником і зійти на кар’єрний олімп?.. Напевно, зусиль не достатньо — сімейні проблеми не відпускають, хоч розірвись! Дисциплінуйте себе, розробіть чіткий графік дій, аби скрізь встигнути і, головне, влаштувати особисте життя

www.umoloda.kiev.ua, www.kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини