Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:31:26

Оздоровлення дітей працівників АПК та соціальної сфери села планується проводити в трьох оздоровчих закладах Чернігівської області

17.05.2013   07:38Агенцiя

16 травня 2013 року, Кабінетом Міністрів України проведена Всеукраїнська селекторна нарада щодо стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році.

На селекторі було обговорено питання забезпечення санітарно-гігієнічних норм в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, створення належних умов для творчого, інтелектуального, культурного і фізичного розвитку дітей, повноцінного харчування, впровадження нових методик виховання та оздоровлення дітей тощо.

За державною програмою „Оздоровлення та відпочинку дітей працівників агропромислового комплексу” в 2013 році оздоровлення дітей працівників АПК та соціальної сфери села області планується проводити в трьох оздоровчих закладах Чернігівської області, а саме оздоровчий табір “Деснянка” Куликівського району, дитячий оздоровчий комплекс “Відкриті двері” Чернігівського району, дитячий оздоровчий комплекс “Козацький 2” Менського району. А також діти зможуть відпочити на узбережжі Чорного моря у оздоровчому комплексі санаторного типу “Сонячний промінь” Миколаївської області та в горах Закарпаття – у дитячому закладі оздоровлення “Трембіта”.

Відповідно до Порядку використання коштів державного бюджету для оздоровлення та відпочинку дітей працівників агропромислового комплексу (із змінами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 квітня 2012 року №369, розмір часткової компенсації вартості путівки в 2013 році буде складати 780 гривень за 21 день.

На сьогодні отримано заявок на оздоровлення 682-х дітей працівників агропромислового комплексу області. Для оздоровлення даної кількості дітей, в частині часткової компенсації вартості путівок необхідно 531,96 тисяч гривень.


Довідково: в 2012 році в закладах оздоровлення та відпочинку відпочило 653 дитини працівників АПК області, що складає 250% до річних показників 2011 року (261дитина). Для відшкодування часткової вартості путівок було використано 407 тисяч гривень, при цьому розмір часткової компенсації вартості путівки складав 780 гривень за 21 день.


Прес-служба Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини