Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:30:21

Гороскоп на наступний тиждень, 13-19 травня

12.05.2013   09:07Агенцiя

Овен (21.03–20.04). У вас попереду багато непередбачених i напружених ситуацiй, в епiцентрi яких ви й опинитеся. І чим скромнiшими ви будете, тим краще для вас. Вас порадує цiкава зустрiч.
Дні: спр. – 29; неспр. – 1.

Телець (21.04–21.05). Очiкується складний емоцiйний перiод, багато запитань залишаться без вiдповiдi. Щоб уникнути неприємностей, не робіть поспiшних висновкiв. Наберiться терпiння i чекайте приємних сюрпризiв.
Дні: спр. – 2; неспр. – 5.

Близнюки (22.05–21.06). Новi справи починайте без затримки, вiд цього залежить ваша дiлова репутацiя. Давнi друзi нагадають про себе, ви отримаєте вiд них звiстку. У вас буде достатньо часу для пiдготовки до свят.
Дні: спр. – 1; неспр. – 3.

Рак (22.06–23.07). Деякi подiї можуть засмутити вас або неприємно здивувати. Усе залежить вiд обставин, що склалися. Найважливiшi справи краще вiдкласти на середу. Утримайтеся вiд конфлiктiв iз керiвництвом.
Дні: спр. – 4; неспр. – немає.

Лев (24.07–23.08). Якщо запланованi грандiознi справи, будьте обережнi. Вашi органiзаторськi здiбностi не всi можуть оцiнити. На свята плануйте активний вiдпочинок, можете запросити друзiв i близьких.
Дні: спр. – 30; неспр. – 3.

Діва (24.08–23.09). Варто дотримуватися максимальної обережностi на дорогах, у транспортi, можливi непередбачуванi труднощi. Перша половина тижня буде позитивнiшою, свята ви проведете в приємнiй компанiї.
Дні: спр.– 2; неспр. – 5.

Терези (24.09–23.10). Багато питань, зокрема побутових, важко буде вирiшити. Доведеться скористатися сторон­ньою допомогою. Стримуйте емоцiї, вiд вас залежить подальший розвиток подiй. Святковий вiдпочинок буде приємним для вашої родини.
Дні: спр. – 1; неспр. – 4.

Скорпіон (24.10–22.11). Будьте готовi до стрибка, який приготувала вам доля. Не поспiшайте робити якiсь висновки щодо роботи. Усе ретельно сплануйте i тiльки потiм дiйте.
Дні: спр. – 5; неспр. – 29.

Стрілець (23.11–21.12). Ваш творчий пiдхiд i всiлякi намагання як на роботi, так i в процесi виховання дiтей дратують багатьох. Причина тому – ваша думка. Але не варто пiдлаштовуватися пiд кожного, дотримуйтеся своїх позицiй.
Дні: спр. – 30; неспр. – 1.

Козеріг (22.12–20.01). Близькi люди зараз можуть вас розчарувати – вони дiятимуть так, як вважають за потрібне . Не концентруйтеся на домашнiх проблемах, коефiцiєнт корисної дiї дорiвнюватиме нулю.
Дні: спр. – 3; неспр. – 2.

Водолій (21.01–19.02). Будьте уважнi у виборi друзiв, не поспiшайте довiряти привабливим незнайомцям i попутникам. Якщо на першому планi робота, то вiддайте перевагу давнiм справам, щоб поставити нарештi крапку.
Дні: спр. – 5; неспр. – 4.

Риби (20.02–20.03). Зберiгайте рiвновагу, не дозволяйте нiкому каламутити води вашого внутрiшнього свiту. Придiлiть увагу тому, що надає вам сил i наснаги. Це знадобиться при вирiшеннi сiмейних справ.
Дні: спр. – 30; неспр. – 2.

Інша версія:

ОВНИ, бути щасливим – це мати гроші, задовольняти власні апетити, узгоджувати “хочу” й “треба”, де, на жаль, точиться війна. Практицизм нині – ваш найліпший друг, розкошувати можна лише в сім’ї. Наведіть лад у фінансовому господарстві, зробіть ревізію витрат, це допоможе дбайливо ставитися до матеріальних благ, цінувати зароблене, приборкавши спокусу транжирства.

ТЕЛЬЦІ рухаються фатальним коридором: “крок ліворуч, крок праворуч – розстріл!” Облиште експериментувати, качати свої права в пориві самоствердження, бо це нашкодить сім’ї. Спрямовуйте потужний енергопотенціал, владу, чарівливість на благо сім’ї, будьте самокритичними, адекватно реагуйте на чужі підказки, зауваження, а головне – бережіть священні шлюбні (ділові) узи, нехай партнер верховодить, а ви авторитетно крокуйте слід у слід позаду, тримаючи ситуацію під контролем.

БЛИЗНЯТА, кармічна смуга триває, уникайте велелюдних місць, в тиші самотності ви будете на зв’язку з Всевишнім і зможете чітко визначитися, як діяти далі. Аналізуйте, робіть правильні висновки, бо тільки усвідомлення помилкової поведінки впродовж минулих років та тодішнього неправильного вибору зробить вас духовно зрілими.

РАКИ, на сердечному фронті сонячно, вас щиро кохають, із вдячністю сприймайте той дар Небес і відповідайте взаємністю. “Перезавантаження” в любовній сфері є невідворотним для вашого ж блага! Наскільки нинішня кар’єра є хлібним місцем, з’ясується саме зараз. Якщо ви не задоволені статками, спрямуйте свій колосальний енергопотенціал в русло збагачення, завзято трудіться та заробляйте гроші.

ЛЕВИ, ваші вчинки подібні до наступу важкої артилерії, настав час для укріплення завойованих кар’єрних рубежів, де відбуваються неминучі події. Аби зарекомендувати себе як фахівець з найкращого боку, апелювати до керівництва слід лише в практичному контексті. Демонструйте ділову рішучість та цілковиту компетентність, заручившись підтримкою друзів.

ДІВИ, тиждень промайне під акорди кармічних ситуацій, смиренно розплачуйтеся за допущені раніше помилки, розв’язуйте давні проблеми. Одночасно піартеся, демонструйте таланти, творчі та ділові досягнення, що дасть енергопідзарядку і впевненість у власних силах. В робочому колективі сталися невідворотні події, які мають вплинути на майбутнє.

ТЕРЕЗИ, “перезавантаження”, що відбулося в фінансовій сфері, є приписом долі. Рахуйте власні гроші й не зазіхайте на чуже, нікому не заздріть, це від лукавого. Тоді гаманці, серця, ресурси оточення стануть доступними, головне – “розкошелювати” з вигодою, грамотно хазяйнувати сумісними та інвесторськими фінансами, не жаліти чуттєвого тепла благовірним.

СКОРПІОНИ, скоріше за все, доведеться змінити коней на переправі – це наказ долі. Аби утриматися на кар’єрному гребені, слід сформувати базу для співпраці й гармонійно вписатися в ієрархію ділової команди, де партнери з практичною жилкою досвідчені й набагато сильніші та впливовіші за вас.

СТРІЛЬЦІ, стосунки з роботодавцями, колегами виходять на чільне місце, де доведеться дбати про гармонійний мікроклімат в колективі та продемонструвати на власному прикладі, як треба продуктивно працювати в ролі фахівця широкого профілю. З любов’ю працюйте – і конкуренти згинуть, як роса на сонці.

КОЗОРОГИ, захопливі любовні пригоди (де відбулася різка зміна смаків) вам потрібні, як повітря! Тому якщо шлюбні обранці не прив’яжуть вас до сімейного кілка, змусивши зайнятись вихованням дітей, сумлінно виконувати подружній обов’язок, аби не перевтілитися на віртуозних рабів кохання, доведеться шукати вітра в полі.

ВОДОЛІЇ, якщо хочете жити в злагоді з навколишнім світом, створити міцний (чи укріпити розхитаний) подружній союз, спрямуйте головні зусилля на поліпшення сімейного добробуту, саме під родинним дахом унаслідок невідворотних подій вам визначено оптимально самореалізуватися в ролі дбайливого господаря, люблячого чоловіка (дружини), турботливого реставратора стосунків “батьки – діти”. В любовній сфері все чудово, якщо знайшли друга і коханця в одній ролі – ви щасливчик! Любіться, пестіть одне одного, ця пристрасть вас омолодить, додасть тонізуючого бальзаму серцям.

РИБИ, ви будете неперевершені в ролі практичного посередника, координатора, який є всюдисущим, знає – де, коли і з ким мати справи, дати компетентну консультацію, налагодити різноманітні вигідні зв’язки чи скористатися давніми стосунками з впливовими особами, заручитися протекцією сильних світу цього. А головне – будь-який збіг обставин, отриману інформацію зможете поставити на конвеєр продуктивності

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини