Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:18:14

Гороскоп на наступний тиждень

31.03.2013   11:35Агенцiя

Овен (21.03—20.04). Друга половина тижня буде для вас вдалiшою за першу.

 Ви знайдете оптимальний вихiд зi складної ситуацiї, зможете владнати давнi справи. Словом, вам буде чим подiлитися з друзями при зустрiчi.

Дні: спр. — 5; неспр. — 2.

Телець (21.04—21.05). Позитивною буде середина тижня, в цей час ви знайдете вiдповiдi на запитання, якi вас цiкавлять найбiльше. Ближче до вихiдних ви зустрiнете давнiх друзiв.

Дні: спр. — 4; неспр. — 6.

Близнюки (22.05—21.06). Тиждень буде напруженим, зокрема це стосується психологiчних моментiв. Краще утриматися вiд необережних висловлювань, категоричних дiй. Словом, не спалюйте мости, якими, можливо, доведеться ходити.

Дні: спр. — 7; неспр. — 3.

Рак (22.06—23.07). Як натура, яка все сприймає за чисту монету, стримуйте свої емоцiї. Проявляйте максимальну обережнiсть на дорогах. Вiд ваших дiй залежатиме позитивний настрiй родини.

Дні: спр. — 4; неспр. — 3.

Лев (24.07—23.08). Багато хто звертатиметься до вас по допомогу, пораду або iншу пiдтримку. Але водночас ви залежатимете вiд iнших людей або обставин. Спробуйте знайти в цьому позитив.

Дні: спр. — 2; неспр. — 5.

Діва (24.08—23.09). Не радимо займатися побутовими питаннями, зараз навряд чи вдасться вирiшити їх. Придiлiть собi бiльше уваги, якщо є необхiднiсть, вiдвiдайте лiкаря.

Дні: спр.— 6; неспр. — немає.

Терези (24.09—23.10). Бiльшiсть справ стануть зрозумiлiшими, ви зможете здiйснити те, що ранiше здавалося заплутаним i складним. Сприятливий перiод для вирiшення побутових питань, змiцнення родинних стосункiв.

Дні: спр. — 1; неспр. — 7.

Скорпіон (24.10—22.11). Здоровий егоїзм не завадить зараз. Урештi–решт, треба i про себе подумати. Тому плануйте на другу половину тижня що завгодно — вiд перукаря до ландшафтного дизайнера.

Дні: спр. — 3; неспр. — 6.

Стрілець (23.11—21.12). Інодi причини i наслiдки подiй, що вiдбуваються, важко пояснити. Зараз краще не приймати важливих рiшень, щоб потiм не пошкодувати. Декому з вас доведеться шукати додаткову роботу.

Дні: спр. — 5; неспр. — немає.

Козеріг (22.12—20.01). У вас збiгатимуться бажання дiяти та можливiсть здiйснити заплановане. Особливо добре ви проявите себе там, де знадобиться ваша особиста участь. Хай там як, але сумувати вам точно не доведеться.

Дні: спр. — 7; неспр. — 1.

Водолій (21.01—19.02). Якщо ви комусь щось обiцяєте, не забувайте, що «слово — не горобець, випустиш — не зловиш». Спочатку зважте всi «за» i «проти». Займаючись чужими проблемами, не забувайте про сiмейнi обов’язки.

Дні: спр. — 3; неспр. — немає.

Риби (20.02—20.03). Як не дивно, але найближчий час може стати доленосним. Вiрогiднi подiї, якi вплинуть на ваш звичний спосiб життя. Будьте напоготовi, щоб не наразитися на неприємностi.

Дні: спр. — 6; неспр. — 2.

Інша версія:

ОВНИ, ви щасливчики, життя буяє прекрасним цвітом, енергопотенціал зашкалює, серце відкрите назустріч любові і вона не забариться! Одружені запалають новими пристрастями, а одинаки зустрінуть жаданого принца серця. Втім ситуації тижня закликають навчитися вчасно ставити кордони своєму індивідуалізму. Ніхто не забороняє вам самовиражатися й воліти до самостійності, але це прагнення повинне мати чіткі межі й не спокушати людей на негатив, особливо керівний персонал. Добросовісно виконуйте взяті зобовязання, нікого не підводьте, уникайте змов та зрад.

ТЕЛЬЦІ, вам доцільно перебувати в тіні, кармічна фаза триває, де особиста воля безсила, тут правлять закони причин і наслідків. Колосальну енергію доведеться реалізовувати в тисках примусових обставин. Спокійно без нарікань виконуйте те, що від вас вимагається (відвертітися не вдасться), а паралельно робіть висновки над помилками допущеними в минулому, виколисуйте в мріях красиве майбутнє – йому судилося матералізуватися. І ретельно конспіруйте свій таємний романтичний фронт, де вирують пристрасті.

БЛИЗНЯТА, зосередьтеся на дружній сфері, це місце оптимальної самореалізації та популярності. Саме через друзів завітає удача, дорожіть та шануйте їх! На гармонійних партнерів таланить (то Боже благословення), узгодждення протилежних думок, звичок, смаків з коханими пройде успішно, якщо ви є однодумцями, дивитеся на світ в одному напрямку, маєте спільні духовні інтереси. Але ж майте на увазі: лукавий не дрімає, провокуючи благородне «Я» на руйнівні фокуси. Дбайливо розподіляйте сімейний бюджет, тягніть ярмо трудових зобовязань без саботажу, дозовано розподіляючи сили -- перевантаження загрожують втратою здоровя.

РАКИ, якщо ділові взаємини дадуть тріщину, міняйте компаньйонів! Зоряний час в сфері професійної самореалізації триває до 19 квітня. Коли обрана вами робота відповідає творчому покликанню від природи -- це чудово, розквіт талантів гарантований( і навпаки). З ентузіазмом натискайте на службові педалі, відповідально ставтеся до взятих зобовязань, таємно послуговуйтеся високими покровителями. І неодмінно рухайтеся в ногу з науковим прогресом! Топтання на місці, зволікання –то регрес, в ролі фахівця ви маєте йти на крок попереду від інших, бути першопрохідником, опановувати новаційні технології.

ЛЕВИ, виходьте на публічну сцену, настала успішна пора для розкрутки іміджу! Піартеся, хваліться, демонструйте найкращі здобутки. Якщо десь виникають конфлікти сміливо беріть на себе роль справедливого арбітра-миротворця і шалений успіх в колективі, де кожен воюватиме за свою правду, відстоюватиме власні погляди, вам гарантований. Втім, ваші слова мають підтверджуватися ділами, для працедавців потрібен відмінний майстер своєї справи і тут маєте не підкачати(!), а довести фахову компетентість, не заплямувати честь службового мундира в робочому колективі, гармонійно вписуючись в посадову ієрархію.

ДІВИ, як знайти золоту серединку і утриматися на плаву «свої-чужі» інтереси?.. Завдання вирішальне, і хоча ви здатні жити скромно на власні кошти, не розкошувати, нині можна розбагатіти за рахунок компаньйонів, ділової співпраці. Ловіть момент і віртуозно розкошелюйте партнерів по роботі (шлюбу), під лежачий камінь вода не тече. Вони не скупердяги, мають оригінальні джерела прибутків, тож якщо разом продуктивно попрацюєте і вам перепаде ласий шмат від спільного пирога. На шефа моліться, і все йтиме як по маслу!

ТЕРЕЗИ, один в полі не воїн, зате в гармонійному союзі ви здатні гори перевернути! Головне знайте свою половинку, як в шлюбі так і для співпраці. Не тисніть на партнерів, а дайте шанс їм реалізуватися, нехай верховодять та радіють! Якщо у вас є спільна мета -- це чудово, покладайтеся на супутників: на щастя у них нині енергії, чарівності, винахідливості, впливовості набагато більше ніж у вас, бідолах, затурканих проблемами. А оскільки ви талановитий дипломат від природи, тож здатні згармонізувати найскладніші взаємини й крокувати в ногу. На транжирстві поставте хрест, прищеплюйте собі скромність у витратах, бо це припис долі до 2015р.

СКОРПІОНИ -- скала відповідальності та сили. На карту поставлено карєрне майбутнє, приготуйтеся до розширення кола повноважень, збільшення обєму службових завдань, що посилить авторитет у керівництва, поліпшить матеріальний стан. Попри високий трудовий і творчий ентузіазм, уникайте «дуелей», викликати вогонь на себе протипоказано, самовиражатися на публіці слід аскетично, (сил обмаль, болячки ходять по пятах). До речі, не будьте наївними, союзники та супротивники гарно конспірувавшись, ведуть активну закулісну діяльність, про що ви навіть не підозрюєте…

СТРІЛЬЦІ, ваше місце на романтичній арені (а митців на творчій), де треба продемонструвати талант героя-коханця, аби не зазнати фіаско на сердечних перегонах. Втім якщо ви дуже зацікавлені в любовній жертві, слід щедро потрусити гаманцем, навіть собі в збиток, практичні знаки уваги є необхідною лептою в вашому асортименті як завойовника протилежної статі. Розкошелюйтеся! Однак памятайте: для благовірних ви ікона, адже повністю відповідаєте їхнім ідеалам.

КОЗОРОГИ, розпочинається новий етап взаємин в шлюбі, з шефом, діловими компаньонами, батьками, домочадцями. Якщо бути генералом в сімейному гарнізоні до вподоби (це рідна стихія), то в дружбі все навпаки. Тут панує холод, а ви почуваєтеся під гнітом психологічної залежності від друзів (паніпулювати неспроможні), що породжує комплекси. Зосередьте основні зусилля на домашньому фронті (де день рік годує), тут колосальні можливості для розвязання затяжних сімейних проблем, облаштування побуту, що дає шанс перетворити рідний дім (позбувшись гармидеру) на затишний рай.

ВОДОЛІЇВ штурмуватимуть розбіжності та суперечності, чим ігнорувати не слід. Для підписання ділови угод, судового процесу, подорожі, переїзду, початку курсу навчання, отримання офіційних дозволів, узгоджень потрібної інформації перша половина тижня невдала з кармічних причин. Потім (в компенсацію) фортуна обласкає сповна в любовній сфері! На роботі звикайте з роллю трудової коняки, яку шеф нещадно навантажує та ще й бє батогом за промахи, сумлінно трудіться, а пряник неодмінно буде!

РИБАМ всюди раді, зустрічають з любовю та симпатією, енергопотенціал бє невичепрпним джерелом, хочеться гарно заробити (не прогавте довгострокові вигідні ділові пропозиції), а ще більше розтринькати грошей на заповітні покупки. Зробіть ревізію прибутків та витрат, все раціонално розподіліть, виходити за рамки сімейного бюджету протипоказано. «Дай» і «на» слід збалансувати. Не забудьте зробити друзям приємний подарунок, тут можна зекономити на собі, зате потім все повернеться сторицею. Дорога ложка до обіду.

www.kreschatic.kiev.ua, www.umoloda.kiev.ua/

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини