Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:18:57

Гороскоп на наступний тиждень, 18-24 лютого

17.02.2013   11:39Агенцiя

Овен (21.03–20.04). Вдалiшою для вас буде друга половина тижня. У цей час обставини i оточуючi сприятимуть вашому успiху.

Ви залишитеся задоволенi собою i приємно здивованi досягненнями.

Дні: спр. – 19; неспр. – 24.

Телець (21.04–21.05). Усе нове виявиться знайомим для вас, тому не залишайтеся осторонь вiд неочiкуваних iдей i подiй на роботi. Вихiднi – саме час зайнятися тими справами, якi давно вiдкладали.

Дні: спр. – 22; неспр. – 23.

Близнюки (22.05–21.06). У вас чудовий шанс просунутися як у старих справах, так i в нових проектах. Берiть участь у різних починаннях, спiлкуйтеся, проявляйте себе. Перiод сприятливий для пiдвищення професiйного рiвня.

Дні: спр. – 19; неспр. – 18.

Рак (22.06–23.07). Дiловi питання i робота матимуть особливе значення. Вiддавайте перевагу спiвробiтництву, тримайтеся колективу. Використовуйте старi зв’язки для вирiшення сьогоднiшнiх завдань.

Дні: спр. – 18; неспр. – немає.

Лев (24.07–23.08). Наприкінці тижня уникайте ризику, необдуманих вчинкiв. Вiвторок i середа будуть удалими для робочих моментiв, вдасться знайти спiльну мову з колегами та керiвництвом.

Дні: спр. – 20; неспр. – 21.

Діва (24.08–23.09). Ваша прискiплива увага до дрiбниць стане в пригодi, ви зумiєте роздивитися важливий нюанс у роботi, який, можливо, нiхто й не помiтить. Вашi рiднi потребують фiнансової пiдтримки. Можливо, доведеться шукати додаткові джерела надходжень.

Дні: спр.– 22; неспр. – 23.

Терези (24.09–23.10). Вам доведеться у чомусь розчаруватися або дiяти всупереч своїй волi. Це може призвести до нервового зриву. Подивiться на ситуацiю по–фiлософськи, для вас такий збiг обставин тiльки на краще.

Дні: спр. – 20; неспр. – 19.

Скорпіон (24.10–22.11). На роботi назрiває якщо не революцiя, то як мiнiмум великi змiни. Визначiться, яка роль у цiй iсторiї для вас найбiльш пiдходить. І не зупиняйтеся на досягнутому.

Дні: спр. – 23; неспр. – 18.

Стрілець (23.11–21.12). Тиждень буде успiшним, особливо для нових справ. Вiн пройде на мажорнiй нотi. Питання, якi виникатимуть, ви вирiшуватимете швидко i без особливих проблем. Придiлiть увагу спiльним проектам iз колегами.

Дні: спр. – 24; неспр. – 22.

Козеріг (22.12–20.01). Будьте обережнi, щоб не бовкнути чогось зайвого. Вiрогiдно, що вашi слова не так розтлумачать. У другiй половинi тижня ви отримаєте звiстку вiд давнiх друзiв.

Дні: спр. – 21; неспр. – немає.

Водолій (21.01–19.02). Цей тиждень буде позитивним i веселим. Вам вдасться завершити давнiй проект, а результати будуть кращими, нiж ви розраховували. Вихiднi присвятіть вирішенню проблем родини.

Дні: спр. – 19; неспр. – 21.

Риби (20.02–20.03). На початку тижня важливо не переоцiнити власнi сили i не взятися за тi справи, на яких ентузiазм швидко згасне. Якщо ви задумали щось змiнити в оселi, то радимо зайнятися цим наприкiнцi тижня.

Дні: спр. – 22; неспр. – 23.

Інша версія:

ОВНИ, життя наповнене кармічними сюжетами, відчувається дефіцит енергетичних сил. Правильно організуйте працю та відпочинок, аби підтримувати в гармонії фізичне, психічне здоров’я, активізуючи душевний самоаналіз. Хоча трудовий фронт вимагає невтомного ентузіазму, перевтомлюватися протипоказано, амплітуда дій “працюю-відпочиваю” має бути чітко відлагодженою. В тиші самотності ви прозріватиметемете, відчуваючи керівну Руку Всевишнього. Дбайте за сімю, зусилля спрямовані на благо сімейного благополуччя принесуть гарні плоди, з благовірними (вас кохають) сцементують дружні взаємини, спільні духовні інтереси.

ТЕЛЬЦІ підійшли до межі, коли любовний камертон слід налаштувати на новий лад, вдихнути свіжий чуттєвий імпульс у взаємини. Дайте шанс обранцю проявити себе з найкращого боку, не обрізаючи йому крила догматичними моралями. У вас неодмінно має бути спільна мета, завзято прямуйте до неї, обмінюючись досвідом, допомагаючи один одному, проте кермо ініціатив віддайте благовірним, вони – командири в союзі.

БЛИЗНЮКИ, карєрний “ліфт” рухається вверх, проте довкола наелектризована атмосфера, що заважає ухвалювати правильні рішення. Сімейні, побутові проблеми теж допікають, приборкайте в собі авторитарні нотки, сумлінно виконуйте службові зобовязання. Щасливі шанси завітають на робочих теренах, плідно з творчим вогнем попрацюєте –гарно заробите. Тільки не лінуйтеся! Професійна самореалізація, гармонійні взаємини з керівництвом– святая святих!

РАКИ, перегляньте й удоскональте власну філософію буття, постарайтеся збагнути існинний сенс персональної місії на цій Землі. Навіщо і ради кого ви живете, вчитеся, страждаєте, трудитеся?.. До якого ідеалу прагнете? Поміркуйте над власними вчинками і зробіть висновки, аби стати мудрішими, прозорливішими. На сердечному фронті поблажок не ждіть, ваш любовний обранець має чітко вписуватися в критерії визначені долею, легковажне скакання в пошуках романтичних пригод, пристрасних захоплень протипоказано.

ЛЕВИ, шанси зійти з обранцем на олімп Божественної Любові, високі, але чи зможете там утриматися, “зафіксуватися” в блаженному танці під мелодію Небесної гармонії?… Звісно так, але при умові, максимальної самовіддачі, не жаліючи серця, тіла, гаманця. Станьте зразковим сімянином, піклуйтеся за домочадців, дбайте за добробут в родині. Їхні потреби та інтереси мають бути на чільному місці, а карєрні амбіції поставте на другий план. З друзями спільні фінансові справи є сейсмічною зоною, не робіть важливих кроків, зазнаєте фіаско.

ДІВИ, стосунки з навколишнім світом сягнуть кульмінації, не перетворіться на агресора, спокуса діяти за принципом: розділяй і владарюй дуже висока, проте несе фатальні руйнації… Гармонійно вписуйтеся у вимоги реальності та йдіть в ногу з діловою командою, шлюбними партнерами, а головне позбавляйтеся від згубних звичок, завищених претензій, догматизму, ті вади – гальмо розвитку. Чужих порад не цурайтеся, а беріть звідти найкраще і…остаточне рішення приймайте самостійно. В професійній сфері щасливі шанси для реалізації талантів супроводжуватимуть вас до липня.

ТЕРЕЗИ, тиждень наповнений кармічними сценаріями, відчуття, що ви “випали” із нинішньої реальності – не плід хворобливих фантазій, насправді дається шанс по іншому прожити якісь давні проблемні ситуації, але в новому варіанті з метою виправлення допущених помилок… Зрештою, аби знову не збочити, нагрішивши, рятівною мотивацією–світлом у віконці стане службова сфера і творче виконання доручених обовязків. Карєрне сходження нині отримає динамічний поштовх з відповідною винагородою.

СКОРПІОНИ, шеф вам більш ніж симпатизує, оволодіти його серцем, штовхнути в обійми пристрасті труднощів не складе, а ось щодо матеріальних привілеїв, з властивим вам раціоналізмом, планів не будуйте. Роман з практичним прицілом приречений на провал. Розважайтеся, ловіть емоційний кайф від життя, дивуйте коханих приємними сюрпризами, ви лідер в подружньому та діловому союзі, що диктує власні правила, а місія оточення –смиренно все виконувати. Будете підкалучником – все полетить шкереберть!

СТРІЛЬЦІ, перебувати поряд з вами – райська насолода, де панує ніжність, романтичне тепло, затишок, однак ледарювати протипоказано, треба працювати та заробляти гроші. Проте не робіть нічого в шкоду собі, еквівалент вкладених зусиль має гідно оплачуватися. А щоб сокровенні прагматичні бажання не перетворилися на підступних ворогів, що висотують сили, обєднуйтеся з домочадцями і разом розвязуйте докучливі проблеми. З благовірними не воюйте, живіть душа в душу, ваш союз благословенний Небесами.

КОЗОРОГИ, не смійте нікого критикувати, “промивати мізки”, від того словесного напуття віє заземленим консерватизмом. Нині ВУЗ –саме життя, що дає грамотні уроки (де ви сам собі учень і наставник), виховати з вас витонченого психолога, навчитися підбирати ключ до душ людей, легко знайомитися, спілкуватися, всесторонньо пізнати закони буття. Якщо прагнете мати вірних друзів, покажіть це на власному прикладі.

ВОДОЛІЇ, плекайте в серці жертовність та милосердя, тоді там розквіте духовний сад, карєра піде вгору, ви станете любими і бажаними. Якщо вам хтось винен чи зобовязаний й нехтує виплачувати борги (моральні, матеріальні), не зліться, Прагніть більше навчиитися, надолужити фахові прогалини та запозичити досвіду у конкурентів. Від цього залежить ваша майстерність і прибутки. З суворим вимогливим шефом ладьте, тоді вас ніхто із ділових супротивників конкурентів не “підсидить”.

РИБИ, ви перейшли на новий виток духовної еволюції, де намагання позбутися поганих звичок та змінити себе на краще, стати впливовими, сильними, презентабельними є цілком нормальним. Однак на легкий приз у долі не розраховуйте, доведеться рахуватися з чужими інтересами, втілювати чужі ідеї, але й про власні задуми не забувайте. Ви мудрий досвічений порадний, що буде достойно оцінено. Уникайте конфронтації, приділіть першочергову увагу дітям, сердечним обранцям, любовні янголи до ваших послуг, то прогавити ідеал коханого не дозволять!

http://umoloda.kiev.ua, http://kreschatic.kiev.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини