Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:04:45

Рік Змії вступить в свої права з 10 лютого

09.02.2013   08:56Агенцiя

Рік Змії вступить в свої права з 10 лютого 2013 і триватиме по 31 січня 2014

Час доби під управлінням Змії: 9:00 – 11:00
Відповідний знак в західному Зодіаку: Діва
Елемент: Вогонь
Колір – Чорний
Полярність: Негативна
Космічний елемент року – Вода

Року Змії відповідають такі кольори, як чорний, синій (блакитний) і зелений. Стихія – вода, їй властива така характеристика, як рухливість, динамізм і мінливість.

Талісман 2013 року – Чорна водяна Змія. Чорний колір – це Космос, полярна ніч, «темрява над безоднею», це колір глибини вод.

Чорна Змія несе людям несподівані приховані зміни, нестабільність і мінливість. Ось чому важливо в рік Змії заздалегідь усе планувати і правильно оцінювати, перш ніж що-небудь робити. Потрібно стати у багато разів обережнішим і обачнішими.

Як і в чому зустрічати Новий 2013 – Рік Змії?

Як зустрічати Рік Змії? – Перш за все, Змія не переносить шуму і зайвих рухів. Тому астрологи рекомендують зустрічати Новий 2013 рік в невеликому, тісному колі своєї родини або компанії. У це світле і добре свято треба повністю розслабитися і відкинути всі турботи і похмурі думки.

В чому зустрічати Рік Змії? – В одязі слід віддати перевагу чорним і темно-синім тонам. Актуальний також і зелений колір. Жінки будуть чарівні в гладких, облягаючих сукнях, що нагадують зміїну, візерунчасту шкіру. Чоловіки внесуть різноманітність у свій костюм за допомогою таких же по фактурі і малюнку краваток. Прикраси повинні включати дорогоцінні й напівкоштовні камені, особливим «шиком» будуть діаманти чистої води.

Обов’язково поставте на середину столу гілочку сосни, на сході вона символізує довголіття. І, звичайно ж, повісьте на ялинку талісман року – маленьку Змію: така увага їй підлестить.
 Новорічний стіл, за європейськими мірками, повинен гнутися від страв і вина, так що нехай буде все, як завжди. І не забудьте при останніх хвилинах загадати своє найзаповітніше бажання.

Що має бути на святковому столі при зустрічі 2013 року – року Змії?

Оскільки 2013 рік – Рік Змії, любительки розкоші і делікатесів, зустрічати Змію треба чимось незвичайним. На одному з конкурсів кулінарів запропонували цікаве оформлення новорічної закуски: по срібній таці, як по озеру, пливли тарталетки-човники з маслом і ікрою – до гігантського копченого вугра (вельми змієподібне створіння, дуже смачне). Вугор був згорнутий зміїними кільцями і нарізаний на шматочки, нагадуючи Змію на Поклонній горі у виконанні Церетелі.

Змія обожнює зайців і кроликів, тому без кролятини на столі не обійтися. Якщо купуєте кролика незамороженого, його потрібно неодмінно заморозити, а потім розморозити – тоді м’ясо стане ніжним, і з нього можна приготувати грецьке блюдо «стіфадо». Для цього знадобиться 1 кг кролятини, 1 кг маленьких цибулин, 800 г помідорів, 5 часточок часнику, 8 ст. л. оливкової олії, 2 ложки оцту, сіль, чорний перець, мелений і цілий, 2 лаврових листки, 0,5 ст. л. меленого коріандру, 2 смужки немеленої кориці, 1 апельсин. М’ясо нарізати на великі шматки, додати спассерованні помідори, розрізаний на 4 частини апельсин, рослинна олія, сіль, перець, оцет, всі спеції і повільно тушкувати під щільно закритою кришкою на невеликому вогні. Приблизно через годину додати очищені цибулинки і знову тушкувати близько години. Потім з готового блюда вийняти горошини перцю, лавровий лист і корицю і подати, помістивши з одного боку м’ясо, а з іншого – цибулини. Нарешті, прикрасити стіфадо «квіткою» з розрізаного апельсина. Подають стіфадо з білим вином, а ще до нього чудово підійде гарнір з картоплі з кокосом.

http://vershky.com/self_study/2013-rik-chornoї-vodyanij-zmiї/

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.