Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:26:58

Рецепт вихідного дня. Смачного!

27.01.2013   17:58Агенцiя

Трубочки песочные

Трубочки песочные

Трубочки песочные

Продукты
1 вариант
мука 1,5 стакана, сахар 0.3 стакана, масло сливочное 150 г или маргарин 150 г, яйца 1 шт.
2 вариант
мука 2 стакана, сахар 0.5 стакана, масло сливочное 150 г или маргарин 150 г, яйца 1 шт., соль 0.25 ч. ложки, сода 0.25 ч. ложки

Ингредиенты для рецепта "Крем "Шарлот": 200 г масла сливочного, 1 ст. сахара, 0,5 ст. молока, 2 яйца. ванильный сахар

Масло, сахар и яйца размешать в кастрюле или миске деревянной лопаточкой до получения однородной массы. Затем всыпать муку и в течение 1-2 минут замесить тесто. Если оно нагрелось от рук, его надо до разделки охладить.

Подготовленное тесто раскатать в пласт толщиной 4-5 мм на ровной доске. Если поверхность неровная, пласт будет иметь разную толщину (при выпечке тонкие места подгорят, а толстые останутся непропеченными). Перед раскаткой тесто следует немного перемять холодными руками, не подсыпая муки, и сформовать прямоугольный кусок в виде кирпича. Этот кусок положить на посыпанную мукой доску, посыпать сверху мукой и раскатать.

Раскатанный пласт нарезать широкими полосами, завернуть в них металлические цилиндрики, уложить на чистый, без всякой смазки противень и выпекать в духовке при температуре 230-25О°С до появления золотистого цвета.

Поверхность трубочек заглазировать растопленным шоколадом, а полость заполнить любым кремом.
Примечание. Наиболее приемлемые размеры цилиндриков для трубочек: длина — 65 мм, диаметр — 30 мм.

Способ приготовления "Крем "Шарлот":

Из сахара, молока и яиц приготовить молочный сироп: Налить в кастрюлю молоко, добавить сахар, прокипятить. Отдельно взбить яйца, добавить тонкой струйкой горячее молоко с сахаром, довести до кипения, охладить. Во взбитое размягченное сливочное масло вводить тонкой струйкой молочный сироп с яйцами, постепенно взбивая до получения однородной массы.

ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!!!

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.