Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:07:46

Чернігівська громада передала захисникам сертифікати на півмільйона гривень

06.12.2022   21:03Агенцiя

Сьогодні, в День Збройних Сил України, крім слів вдячності та привітань на адресу наших військових, від імені громади Чернігова міський голова Владислав Атрошенко передав захисникам та захисницям грошові сертифікати.

Це кошти Чернігівської міської територіальної громади і вони будуть використані для підвищення бойових можливостей наших воїнів. 

Очільник Чернігова цього дня особисто вітав військових ОК "Північ", 162-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ та Чернігівського міського об'єднаного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 

Один із сертифікатів, номіналом 500 тисяч гривень, Владислав Атрошенко передав командувачу ОК "Північ" Віктору Ніколюку. 

 

— Я приєднуюсь до всіх вітальних слів, які сьогодні звучатимуть на вашу адресу. Чернігів з вами, місто й надалі буде вас підтримувати можете на нас у всьому розраховувати. Разом до Перемоги! сказав під час вручення сертифіката Чернігівський міський голова. 

Другий аналогічний сертифікат Владислав Атрошенко вручив командиру 162-го окремого батальйону територіальної оборони ЗСУ Андрію Лівенку.

Міський голова привітав військових зі святом, подякував за оборону міста в лютому-березні і запевнив, що місто й надалі робитиме все можливе, аби зробити наших військових ще сильнішими. 

Не залишився поза увагою цього дня і Чернігівський міський об'єднаний терцентр комплектування та соціальної підтримки. 

 

Я щиро вітаю Вас від імені всіх містян. Хочу запевнити що, як український народ і Збройні Сили були і будуть єдині, так і місто Чернігів буде єдиним з тими збройними формуваннями, які знаходяться на території міста. Звісно, ми і в подальшому будемо підтримувати розвиток і укріплення матеріальної бази, в першу чергу, міського центру ТЦК та СП, — сказав Владислав Атрошенко. 

Після чого відбулося нагородження кращих службовців Чернігівського міського об'єднаного терцентру комплектування та соціальної підтримки. 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини