Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 03:52:02

Анна Коваленко: Час об’єднати зусилля, щоб захиститися від COVID-19

22.07.2021   10:05Агенцiя

Голова облдержадміністрації Анна Коваленко під час сьогоднішнього брифінгу закликала усіх, хто ще не вакцинувався від коронавірусу, оперативно це зробити. На сьогодні в області для цього створені всі умови.

 У Чернігівській області станом на 20 липня працювали 17 центрів вакцинації, а відсьогодні центри вакцинації працюють у 22 населених пунктах (центрах колишніх районів). Сім днів на тиждень, — зазначила голова ОДА.

Анна Коваленко нагадала також, що вся інформація про вакцинацію зібрана на сайті vaccination.covid19.gov.ua . Тут можна знайти адреси місць вакцинації, контактні телефони, поради. Так само актуальну інформацію можна отримати у контакт-центрі з питань вакцинації за номером 0 800 60 20 19.

Запис у чергу на вакцинацію через сайт чи мобільний додаток “Дія” перестає працювати, адже доступ до вакцинації відкритий для всіх.

 Завдяки спільній роботі територіальних громад та Чернігівської ОДА область постійно нарощує темпи вакцинації та робить щеплення доступним для кожного жителя області, — наголосила голова облдержадміністрації.

Станом на 21 липня 115 659 жителів області отримали безпечні й ефективні щеплення від COVID-19, з них 38 519 — завершили вакцинацію (отримали дві дози), 77140 — отримали першу дозу.

На сьогодні область має достатню кількість препаратів, щоб забезпечити вакцинацію всіх охочих.

 

 Якщо ви вже щепились, ваша допомога необхідна, щоб захистити інших від COVID-19. Допоможіть людям, про яких ви піклуєтеся, знайти найближчий до них пункт вакцинації та записатись на щеплення. Час об’єднати зусилля, щоб захистити всіх від COVID-19, — закликала голова ОДА.

 
 
Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.