Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:01:11

Під час четвертої сесії депутати Корюківської райради прийняли відповідні рішення з усіх проектів рішень

18.02.2021   17:41Агенцiя

16 лютого депутати Корюківської районної ради зібралися на четверту сесію, яку провів Віктор Чернуха, голова Корюківської районної ради.

Участь у засіданні взяв Володимир Полубень, голова Корюківської районної державної адміністрації, працівники виконавчого апарату районної ради.

Під час сесії депутати районної ради прийняли відповідні рішення з усіх проектів рішень, які були погоджені до розгляду президією районної ради та внесеними  спільним засіданням постійних комісій районної ради.

Одними з головних питань на сесії було затвердження програм про здійснення видатків на проведення заходів упорядкування структури та штатної чисельності Комунального закладу «Менська централізована бібліотечна система» Менської районної ради Чернігівської області», про здійснення видатків на проведення заходів з реорганізації (ліквідації) структурних підрозділів Сосницької  районної державної адміністрації зі статусом юридичної особи та інших юридичних осіб публічного права, засновником яких є Сосницька  районна державна адміністрація та про здійснення видатків на проведення заходів з ліквідації Комунальної установи Менської районної ради «Трудовий архів Менського району».

Відповідно до прийнятих програм депутатами районної ради одноголосно внесено відповідні зміни до бюджету Корюківського району. Також на сесії розглянуті  проекти  рішень та прийняті відповідні рішення щодо передачі  майна із спільної власності територіальних громад Менського та Сосницького районів до комунальної власності Менської міської та Сосницької селищної територіальних громад.

Серед прийнятих рішень затверджено текст Звернення депутатів Корюківської районної ради Чернігівської області восьмого скликання до  депутатів Чернігівської районної ради Чернігівської області, щодо перерахунку субвенції з Чернігівського  районного бюджету до Корюківського районного бюджету для компенсації витрат, пов’язаних зі звільненням працівників Менської ЦБС, які працюють у закладах населених пунктів, що увійшли до складу Березнянської селищної ради.

Корюківська районна рада

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини