Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:54:00

Завершився призов на строкову військову службу до Збройних Сил України

30.07.2020   08:20Агенцiя

Ось і завершився незвичний призов на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань «Весна-літо 2020».

Цей призов, як всі знають, вперше проходив в незвичних умовах – під час проведення в країні карантинних заходів, пов’язаних із гострою респіраторною хворобою COVID-19.

Якщо сказати, що цьогорічний призов був доволі складний – нічого не сказати. Літня призовна кампанія проводилась в умовах карантинних заходів і, не маючі певного попереднього досвіду, всі зусилля особового складу територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки області було спрямовано не лише на виконання планових завдань, а й недопущення зараження на COVID-19 безпосередньо призовників та посадових осіб районних (міських) ТЦК та СП, адміністрації обласного збірного пункту.

З цією метою 100% юнаків прибували до Чернігова лише після проведення тестування медичними працівниками регіональних лікарень і ми можемо ствердно заявити – «фактів виявлення цієї підступної хвороби в командах призовників на обласному збірному пункті не зафіксовано». Це відбулось завдяки наполегливої праці медичних працівників, які за час призовної кампанії виявили в районах області чотири особи із позитивним тестом на COVID-19, за що від нас слова щирої вдячності людям у білих халатах.

Завдяки плідній співпраці обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки із відповідними районними ТЦК та СП, обласною і районними державними адміністраціями планове завдання вищого керівництва України Чернігівською областю успішно виконано на 100%.

Кращі сини Чернігівщини, справжні чоловіки та молоді патріоти держави гідно та почесно були направлені в відповідні військові навчальні центри.

Так, до Збройних Сил України направлено– 289 хлопців, до Національної гвардії України – 175;
до Державної спеціальної служба транспорту – 43 та до Державної прикордонної служби України – 54 призовника відповідно.

Серед кращих ТЦК та СП області, які мають найвищі кількісно-якісні показники – це Бобровицький, Городнянський, Ічнянський, Козелецький, Носівіський, Сновський і Сосницький територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Відділ морально-психологічного забезпечення та зв'язків з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини