Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 12:40:59

Терпіння вичерпано: смолинські торфовидобувники обіцяють вийти під стіни обласних управлінь СБУ та прокуратури

24.06.2020   13:27Агенцiя

Про це йдеться у відкритому листі на імена начальників силових відомоств. Далі - текст дослівного звернення.

Начальнику управління СБУ в Чернігівській обласі
Ревунову Павлу Олександровичу

Прокурору м.Чернігова
Парусову Андрію Миколайовичу


Відкритий лист трудового колективу ДП «Чернігівторф»

"Міністерство енергетики з 2015 року намагається знищити останнє підприємство в Чернігівській області.
В 2015 році Міністерством енергетики був назначений директор ДП «Чернігівторф» з фірми «Термо-Груп» з центральним органом в Ростові на Дону. Ця фірма з території Смолинського торфозаводу запускала безпілотники для розвідки наших військових частин в с.Гончарівське.
За добу було змінено цільове призначення 275 га промислової землі в сільськогосподарську. Металобрухту було завезено на 23 млн.грн.. Але всі ці кримінальні справи були закриті.
В 2017 році був призначений директор ДП «Чернігівторф» з бандитського формування «Лівий берег». Протягом року були заблоковані всі рахунки підприємства і рік не давали працювати підприємству.
В 2019 році було призначено директором ДП «Чернігівторф» Слуценка П.О., який прибув з м.Керч, де знищувалися заводи в Криму. Призначення пана Слуценка П.О. на посаду директора відбулося з порушенням всіх законів та нормативно-правових актів. На даний час керівництво ДП «Чернігівторф» робить все для того, щоб знищити торфопідприємство в Чернігівській області.
Всі ці роки Ваші служби підтримують не трудовий колектив Чернігівського підприємства, а «зальотних парашутистів», які призначаються Міністерством для знищення.
І зараз Ваші служби за допомогою кримінальної справи, «висмоктаної з пальця», намагаються зупинити роботу заводу, вводять людей в оману, накаляють і так напружену ситуацію і не тільки в Смолині, а ще й у військовій Гончарівській громаді.
Трудовий колектив заводу просить Вас зупинити терор проти державного підприємства, терпіння людей вже вичерпано. Якщо знущання не припиняться, трудовий колектив разом з жителями Гончарівської громади приїде під стіни Ваших організацій з плакатами".

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини