Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Неділя, 5 травня, 23:55:13

Першим заступником голови Чернігівської ОДА став львів’янин Віталій Загайний

20.02.2020   12:38Агенцiя

Голова об'єднання громадських організацій «Центр громадянських ініціатив», львів’янин Віталій Загайний став першим заступником голови Чернігівської ОДА.

Віталій Загайний

Віталій Загайний

Наприкінці січня на сайті НАЗК було оприлюднено його декларацію як кандидата на цю посаду, а 19 лютого його кандидатуру погодив Кабмін.

У коментарі ЗМІ у четвер, 20 лютого, 48-річний Віталій Загайний повідомив, що деякий час працював радником голови Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка і від нього отримав пропозицію обійняти посаду першого заступника.

Віталій Загайний на початку 2000-х років був депутатом Львівської міськради, згодом заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України. Упродовж останніх років очолював «Центр громадянських ініціатив», який займається втіленням різних проектів у сфері місцевого самоврядування.

«Треба розуміти, що протягом останніх років я активно працював на території всієї України. Ті проекти, які реалізовувалися під егідою «Центру громадянських ініціатив», стосувалися різних регіонів, територій, різних громад по всій території країни. Посада у Чернігівській ОДА – це безпосередньо на запрошення голови ОДА. Ми співпрацювали ще коли Андрій Прокопенко був депутатом Чернігівської облради. Це були проекти, пов’язані із розвиком громад та реалізацією проектного менеджменту», – розповів Віталій Загайний.

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини