Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:36:56

Андрій Прокопенко: Будемо підтримувати переробників легальної деревини

27.01.2020   12:25Агенцiя

Минулого тижня під час робочої поїздки на Корюківщину голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко разом із Корюківським міським головою Ратаном Ахмедовим відвідали ТОВ «Слав-Форест». Це найбільший завод з переробки деревини в області. Обсяг інвестицій – 10 мільйонів євро.

Підприємство переробляє до 80 тисяч кубічних метрів круглих лісоматеріалів на рік. При цьому потужність виробництва становить понад 200 тисяч кубометрів. Тут випускається великий асортимент обрізних пиломатеріалів. Особливо перспективним напрямком є клеєний меблевий щит, річний обсяг реалізації якого досягає 6 тисяч кубометрів.

– Не виникає питань з легальністю сировини. Компанія працює з лісозаготівельними підприємствами, які впровадили електронний облік деревини. Інформація про походження деревини зазначена на пакуваннях вже готової продукції. Будемо всіляко сприяти підприємствам, що працюють з легальною деревиною, – зауважив Андрій Прокопенко.

До речі, ТОВ «Слав-Форест» дає робочі місця 350 корюківчанам. Середня заробітна плата – 12,5 тисячі гривень.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини