Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:28:58

Андрія Подорвана призначено заступником голови Чернігівської ОДА

03.01.2020   15:10Агенцiя

2 січня голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко підписав розпорядження про призначення заступником голови ОДА Андрія Подорвана.

Подорван Андрій

Подорван Андрій

До сфери повноважень заступника увійшли громадсько-політичні питання, питання надзвичайних ситуацій та оборонної роботи, культури, туризму, релігії, інформації та комунікацій, а також фізичної культури, сім’ї та молоді.

До цього Андрій Подорван обіймав посаду радника голови облдержадміністрації.

На оперативній нараді голова ОДА представив заступника керівникам структурних підрозділів та головам райдержадміністрацій.


Біографічна довідка

Андрій Федорович Подорван, 39 років. Народився і виріс у Чернігові. Закінчив міську середню школу №1.

Має 3 вищі освіти: вчитель історії та англійської мови та літератури (Чернігівський державний педагогічний університет ім. Т.Г.Шевченка, 2002), магістр з менеджменту організацій (Університет менеджменту освіти, м. Київ, 2009), магістр державної служби (Чернігівський державний технологічний університет, 2012).

Перше місце роботи — середня школа у с.Киїнка Чернігівського району, вчитель англійської мови, працював з 2000 по 2006 рік.  У 2005-2006 роках — за сумісництвом — у Боровиківській ЗОШ І-ІІ ступенів Чернігівського району.

У 2006-2007 роках — директор Довжицького навчально-виховного комплексу «Середня школа І-ІІІ ступенів  – дитячий садок», с. Довжик, Чернігівський район.

З 2007 року – на державній службі, спершу спеціаліст відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації, далі у 2008-2010 роках працював в апараті Чернігівської РДА: спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

З 2010 року – заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації; пізніше начальник цього управління. У 2013-2018 роках — директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.

У 2018-2019 роках працював у Чернігівській міській раді керівником прес-служби.

Із листопада 2019 року — радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини