Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:06:19

Чому досі немає голови ОДА на Чернігівщині? Президент поскаржився на кадровий голод: ніхто не хоче бути губернатором

10.10.2019   19:30Агенцiя

Президент України Володимир Зеленський на сьогоднішній зустрічі з журналістами за столом у Фудмаркеті в Києві розказав, що має проблему із кандидатами на посади голів обласних адміністрацій.

Пряма мова: "Така складана ситуація з губернаторами, я вам не можу навіть… без будь-якого впливу, мені показують, приносять одну-дві людини на область, які хочуть бути губернаторами.

Ніхто не хоче, ніхто не може. Всі кажуть "нас така зарплата не влаштовує"… Ви знаєте, які люди приходять, кажуть "ну, дивіться, ладно, але я ж можу заробляти, як я можу". Ви розумієте які? Я не хочу навіть розмовляти з такими людьми, тому я знаю, але це відповідальність. І це моя проблема – губернатори. Я знаю".

Коли Зеленському нагадали про наближення опалювального сезону, він запевнив, що найближчим часом голови обласних адміністрацій будуть призначені.

Пряма мова: "Як я тільки когось починаю розглядати (от зараз з Харковом, у мене там дві кандидатури), тільки я починаю розглядати – стільки бруду на цю людину виливають всі: місцеві, не місцеві, будь-які засоби масової інформації. Тому, що клани борються, не хочуть втратити нічого".


Довідка:
Після вступу на посаду президента Зеленський призначив голів адміністрацій Миколаївської, Вінницької, Дніпропетровської, Рівненської, Запорізьскої, Житомирської, Івано-Франківської, Черкаської, Херсонської, Київської, Луганської, Закарпатської, Львівської, Донецької областей.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини