Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:01:14

Спортивне дозвілля має бути доступним для всіх, – Максим Микитась

04.07.2019   16:37Агенцiя

В Україні інфраструктура для занять спортом залишається здебільшого радянською. Тому її оновлення та розвиток у кожній області є важливим завданням найближчих років. Перспективний план щодо розвитку спорту на Чернігівщині вже складено.

Про це заявив народний депутат Максим Микитась під час зустрічі з громадою села Андріївки Чернігівського району, де він обговорив із місцевими жителями плани реконструкції спортивного комплексу села.

 

«Застарілі стадіони, спорткомплекси і майданчики – це проблема байдужості влади. Чиновники відвідують дорогі спортклуби, їм наплювати на людей. Нам же залишають іржаві тренажери, що стоять занедбаними з часів розвалу СРСР. Щоб зупинити деградацію спортивної інфраструктури, ми з місцевими громадами розробили план реконструкції стадіонів і майданчиків. І втілюємо його постійно. Така сама системна робота потрібна в масштабах усієї країни», - вважає Максим Микитась.

Наприклад, в Андріївці реконструкція дозволить займатися дітям із кількох довколишніх сіл і  проводити спортивні змагання.

«Великий спорт починається з дворових команд. Здоров’я і вольові якості молоді виховуються саме в спортивних змаганнях. Наша молодь заслуговує кращих умов для спортивного дозвілля. І ми їх забезпечимо», - каже Максим Микитась.

Розвиток спорту депутат зробив одним із своїх головних завдань. Зокрема, з його ініціативи у чернігівському житловому масиві на Шерстянці триває будівництво міні-стадіону, який матиме якісне штучне покриття. Передбачене й стаціонарне освітлення стадіону люмінесцентними лампами. У багатьох містах і селах оновлюються спортивні майданчики, школам постійно надається спортивний інвентар.

Як показують соціологічні дослідження, депутати, які роблять конкретні справи для регіонів, мають найвищий рівень довіри. Зокрема, Максиму Микитасю довіряють понад 65% чернігівців. 

Андрій Бажай

PR

 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.