Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 20:09:28

ЦВК зареєструвала 23 кандидатів у народні депутати України. Микитася М.В. – в ОВО № 206

11.06.2019   20:06Агенцiя

11 червня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела Голова Комісії Тетяна Сліпачук.

Окрім того, Комісія зареєструвала 23 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування, а саме: Рзаєва Р.А. – в ОВО № 31, Колесника М.Ю., Колесніка М.Ю. – в ОВО № 33, Гаву С.М., Карапиш Ю.М. – в ОВО № 37, Бордюга К.Д. – в ОВО № 39, Зубова В.С. – в ОВО № 48, Пешка А.В. – в ОВО № 62, Куйбіду В.Є. – в ОВО № 84, Жовноватюка О.М., Коверзнєву К.В., Меленевського Д.Е. – в ОВО № 101, Ільюка А.О. – в ОВО № 128, Жела Д.В. – в ОВО № 129, Вадатурського А.О. – в ОВО № 130, Кобзаренка А.Д.– в ОВО № 161, Микитася М.В. – в ОВО № 206, Дмитрієва М.В., Харитонова А.О. – в ОВО № 211, Васильєва О.В., Кіпоренка Є.В. – в ОВО № 214, Василевича В.С. – в ОВО № 222, Гончарову Т.І. – в ОВО № 223.

Всього станом на 11 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 118 кандидатів у народні депутати України, в тому числі: які балотуються у порядку самовисування – 111, висунутих політичними партіями – 7.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.