Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 08:41:51

Міський голова Ніжина Анатолій Лінник прозвітував перед громадою про роботу за 2018 рік

30.05.2019   11:13Агенцiя

Відповідно до ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування" міський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед територіальною громадою.

Традиційне щорічне звітування міського голови Анатолія Лінника перед громадою відбулось 28 травня. На відкритій зустрічі, яка відбулась в залі засідань міської ради, мова йшла про підсумки роботи за 2018 рік.

На захід були запрошені керівники та представники трудових колективів підприємств, установ та організацій міста різних форм власності, члени громадської ради, ради підприємців, молодіжної ради, громадськість міста та ЗМІ.

Звіт складався з тематичних розділів, зокрема:вступна частина, бюджетна сфера, охорона здоров’я, розвиток економіки міста, інвестиційна діяльність, комунальне господарство і транспорт, культура та ін. Особливу увагу Анатолій Валерійович звернув на співпрацю міжнародного рівня та залучення інвестицій на роботу комунальних підприємств та формування бюджету на 2019 рік.

За допомогою слайдів міський голова продемонстрував не лише здійснену роботу за минулий рік, а й оприлюднив нагальні завдання, зокрема, з проведення реконструкції освітлення міста, забезпечивши при цьому освітлення всіх вулиць та доріг з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, говорив про громадські проекти, інвестиційну політику, молодіжну політику, спортивні здобутки наших спортсменів на різних рівня тощо.

Під час доповіді Анатолій Валерійович подякував підприємцям міста, які долучаються до розвитку громади та народному депутату України Олександру Кодолі, який також зробив вагомий внесок у розвиток спортивної інфраструктури. Відмітив співпрацю депутатського корпусу і виконкому міської ради, завдяки конструктивній співпраці з якими вдається реалізувати заплановане.

Після презентації звіту громадяни отримували відповіді на поставлені запитання та мали змогу  звернутися з проханнями і пропозиціями до очільника міста. Серед поставлених питань до міського голови були про громадський транспорт, закриття поштових відділень, освітлення вулиць, робота пунктів сімейної медицини, співпраця з ветеранською організаціє, робота ЖЕКів, тощо. Всі запитання та пропозиції протокольно зафіксовані та будуть враховані в подальшій роботі.

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини