Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 11:01:45

Міський голова Ніжина Анатолій Лінник прозвітував перед громадою про роботу за 2018 рік

30.05.2019   11:13Агенцiя

Відповідно до ст.42 Закону України "Про місцеве самоврядування" міський голова є підзвітним, підконтрольним і відповідальним перед територіальною громадою.

Традиційне щорічне звітування міського голови Анатолія Лінника перед громадою відбулось 28 травня. На відкритій зустрічі, яка відбулась в залі засідань міської ради, мова йшла про підсумки роботи за 2018 рік.

На захід були запрошені керівники та представники трудових колективів підприємств, установ та організацій міста різних форм власності, члени громадської ради, ради підприємців, молодіжної ради, громадськість міста та ЗМІ.

Звіт складався з тематичних розділів, зокрема:вступна частина, бюджетна сфера, охорона здоров’я, розвиток економіки міста, інвестиційна діяльність, комунальне господарство і транспорт, культура та ін. Особливу увагу Анатолій Валерійович звернув на співпрацю міжнародного рівня та залучення інвестицій на роботу комунальних підприємств та формування бюджету на 2019 рік.

За допомогою слайдів міський голова продемонстрував не лише здійснену роботу за минулий рік, а й оприлюднив нагальні завдання, зокрема, з проведення реконструкції освітлення міста, забезпечивши при цьому освітлення всіх вулиць та доріг з використанням сучасних енергозберігаючих технологій, говорив про громадські проекти, інвестиційну політику, молодіжну політику, спортивні здобутки наших спортсменів на різних рівня тощо.

Під час доповіді Анатолій Валерійович подякував підприємцям міста, які долучаються до розвитку громади та народному депутату України Олександру Кодолі, який також зробив вагомий внесок у розвиток спортивної інфраструктури. Відмітив співпрацю депутатського корпусу і виконкому міської ради, завдяки конструктивній співпраці з якими вдається реалізувати заплановане.

Після презентації звіту громадяни отримували відповіді на поставлені запитання та мали змогу  звернутися з проханнями і пропозиціями до очільника міста. Серед поставлених питань до міського голови були про громадський транспорт, закриття поштових відділень, освітлення вулиць, робота пунктів сімейної медицини, співпраця з ветеранською організаціє, робота ЖЕКів, тощо. Всі запитання та пропозиції протокольно зафіксовані та будуть враховані в подальшій роботі.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини