Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 04:25:59

Перші вибори депутатів в ОТГ: Центрвиборчком назвав дату

20.04.2019   21:47Агенцiя

Центральна виборча комісія визначила дату проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ та сільських, селищних, міських голів у 66 об’єднаних територіальних громадах.

Відповідно до рішення ЦВК від 20 квітня, такі вибори відбудуться 30 червня 2019 року, повідомили у прес-службі Комісії.

Зокрема, вибори відбудуться у 5 ОТГ у Вінницькій області, в 1 ОТГ - у Волинській, в 2 ОТГ - у Житомирській, у 4 ОТГ - в Івано-Франківській області, у 5 ОТГ Київщини, в 1 ОТГ у Кіровоградській області, у 8 ОТГ Луганської області, у 12 ОТГ Миколаївської області, у 4 ОТГ Одещини, в 1 ОТГ у Полтавській області, у 3 ОТГ Рівненщини, у 4 ОТГ в Сумській області, в 1 ОТГ у Харківській області, в 2 ОТГ Херсонської області, в 1 ОТГ на Хмельниччині, у 3 ОТГ  на Черкащині, у 2 ОТГ в Чернівецькій області, та у 6 ОТГ у Чернігівській області. 

Початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів оголошується з 11 травня 2019 року.

Окрім того на 30 червня 2019 року призначено додаткові вибори депутатів 30 сільських, селищних рад (14 сільських, 16 селищних рад).

"Такі вибори відбудуться у Вінницькій області – в 1 сільській та 1 селищній радах; у Житомирській області – у 3 сільських та 2 селищних радах;  у Запорізькій області – в 1 селищній раді;  у Кіровоградській області – у 2 сільських радах;  у Луганській області – у 2 селищних радах; у Рівненській області – в 1 сільській та 1 селищній радах;  у Сумській області – в 1 сільській та 1 селищній радах;  у Тернопільській області – в 1 сільській та 1 селищній радах; у Харківській області – у 2 селищних радах;  у Херсонській області – в 1 селищній раді;  у Хмельницькій області – у 2 сільських радах;  у Черкаській області – у 2 сільських радах;  у Чернігівській області – в 1 сільській та 4 селищних радах", - йдеться у повідомленні.

Початок виборчого процесу вказаних додаткових виборів депутатів сільських та селищних рад також призначено з 11 травня 2019 року.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини