Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:50:34

Вибори на Чернігівщині: поліція перевірила всі повідомлення

18.02.2019   08:00Агенцiя

Станом на ранок 16 лютого до поліції Чернігівської області надійшло понад чотири десятки повідомлень про порушення виборчого законодавства, відкрито вісім кримінальних проваджень.

Наразі відкрито по одному провадженню за фактом пошкодження білборду (частина 2 статті 157 ККУ), перешкоджання журналістській діяльності (частина 1 статті 171 ККУ) та порушення порядку фінансування виборчої компанії (частина 2 статті 159-1 ККУ) в Чернігові, а також чотири провадження за фактом підкупу виборців у Чернігові, Козельці та Прилуках (частина 1 статті 160 ККУ), та перешкоджання здійснення виборчого права (стаття 157 ККУ) у Прилуках.

З початку виборчої кампанії до поліції надійшло понад чотири десятки звернень. Всі вони стосувалися переважно підкупу виборців, пошкодження білбордів кандидатів або відсутності на них вихідних даних про тираж і видавця, збору особистих даних особами, які нібито проводять дослідження електоральних настроїв. Поліція Чернігівської області відреагувала на кожне повідомлення та оперативно перевірила всі адреси. У більшості випадків інформація не підтвердилася.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини