Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:10:11

Чернігівський окружний адміністративний суд повідомляє про встановлення особливого режиму роботи

03.01.2019   09:58Агенцiя

Відповідно до постанови Центральної виборчої комісії від 27 грудня 2018 року № 253 “Про початок виборчого процесу чергових виборів Президента України 31 березня 2019 року” на неділю, 31 березня 2018 року, призначено чергові вибори Президента України.

У зв’язку з цим, на період виборчого процесу у Чернігівському окружному адміністративному суді починаючи з 31 грудня 2018 року з метою організаційного забезпечення оперативного прийняття позовних заяв (документів), підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії встановлено особливий режим роботи для суддів та працівників апарату суду.

Повідомляємо, що прийняття позовних заяв (документів) у виборчих справах у Чернігівському окружному адміністративному суді здійснюється черговим працівником апарату суду згідно графіку чергувань після виклику його співробітником роти патрульної служби поліції особливого призначення “Чернігів” Головного управління Національної поліції в Чернігівській області або співробітником поліції особливого призначення ГУНП в Чернігівській області.

Для забезпечення оперативного прийняття та реєстрації позовних заяв (документів) виборчої категорії просимо за можливості заздалегідь повідомляти суд про намір подати в позаробочий час, вихідні, святкові та неробочі дні, а також напередодні дня виборів та в день виборів такі заяви чи інші документи за одним із контактних номерів: (0462) 66-55-00, (0462) 66-55-02.


За повідомленням прес-служби суду

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини