Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:39:30

У Чернігові білборд із зображенням Євгена Мураєва облили фарбою

23.11.2018   09:14Агенцiя

У Чернігові рекламний щит із зображенням Євгена Мураєва облили червоною та зеленою фарбами. Він є чинним народним депутатом України, лідером партії «Наші», а також потенційним кандидатом на пост Президента України. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

Коментувати інформацію ОПОРІ за номером, вказаним на сторінці партії «Наші» в Facebook, відмовились, посилаючись на відсутність свого офіційного представника в області. Проте оператор Наталія підтвердила отримання повідомлення: «Зафіксували ваші слова і передали до підрозділу по роботі зі ЗМІ».

Речниця Чернігівського міського відділу поліції Юлія Ковтун розповіла ОПОРІ, що заяви стосовно пошкоджених білбордів не надходили.

Як зазначає координаторка спостереження за виборами ОПОРИ в Чернігівські області Наталія Висіканець, зараз подібні випадки кваліфікуються як хуліганські дії, а от під час виборчої кампанії це може сприйматися також і як перешкоджання діяльності кандидата.

Як зазначають спостерігачі ОПОРИ, загалом в Чернігові серед 450 рекламних щитів дві третини площ займають матеріали потенційних кандидатів в Президенти України. На білбордах відсутні вихідні дані, проте це не є порушенням до початку офіційного виборчого процесу й розцінюється як рекламний матеріал. Офіційний початок кампанії – 31 грудня цього року, а самі вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 44 та ч. 1 ст. 57 Закону України «Про вибори Президента», передвиборна агітація розпочинається кандидатом на пост Президента України наступного дня після дня його реєстрації Центральною виборчою комісією і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем виборів.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.