Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:57:38

На черговому засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради

14.11.2018   09:10

13 листопада у сесійній залі міської ради відбулося розширене засідання виконавчого комітету Прилуцької міської ради.

З метою реалізації проекту “Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери (освітні навчальні заклади) та системи зовнішнього освітлення м.Прилуки” у рамках Програми кредитування енергозбереження НЕФКО та розглянувши службову записку заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Сивенка виконавчий комітет своїм рішенням утворив Тендерний комітет виконавчого комітету Прилуцької міської ради по визначенню переможців для реалізації проекту “Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери (освітні навчальні заклади) та системи зовнішнього освітлення м.Прилуки” у рамках Програми кредитування енергозбереження НЕФКО.

Члени виконавчого комітету заслухали проект рішення “Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 4 вересня 2018 року №304 „Про затвердження плану загальноміських заходів з проведення Дня міста Прилуки та Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку у 2018 році”. Заходи з проведення Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського в поточному році були затверджені рішенням виконавчого комітету від 04.09.2018 №304. Відповідно до плану Воздвиженський ярмарок відбувся 29-30 вересня. Нововведенням цьогорічного ярмарку була онлайн-схема реєстрації на участь в ярмарку. Під час ярмарку працювали три робочі групи із забезпечення сплати організаційного внеску учасниками ярмарку через касові апарати та робоча група з проведення комісійного моніторингового обстеження закладів громадського харчування і продовольчих товарів учасників Прилуцького міжрегіонального Воздвиженського ярмарку 2018 року.

У ході засідання слухалися питання “Про хід виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 19 червня 2018 року №204 „Про підготовку навчальних закладів міста Прилуки до роботи в новому 2018-2019 навчальному році”, “Про виконання договірних зобов’язань батьками-вихователями дитячого будинку сімейного типу”, “Про пайовий внесок замовників на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста”, “Про затвердження складу конкурсної комісії по проведенню конкурсного відбору на посаду директора закладу загальної середньої освіти” та ін.

По всіх питаннях внесених на розгляд виконавчого комітету були ухвалені відповідні рішення.


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини