Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:28:07

Владислав Атрошенко розповів німецьким партнерам про переваги інвестування у Чернігів

26.10.2018   09:44Агенцiя

Цього тижня делегація Чернігова на чолі з міським головою Владиславом Атрошенко перебувала у місті Меммінген, Німеччина. Метою візиту стало поглиблення економічної співпраці.

Зокрема, чернігівці відвідали підприємство «Rohde und Schwarz», виробничі потужності якого розташовані в багатьох містах Німеччини, утому числі в Меммінгені. Річний оборот компанії - понад 2 млрд євро, з яких майже 1 млрд забезпечує 11 співробітників філії підприємства у Меммінгені. Компанія виробляє електроніку, радіоапаратуру, засоби зв‘язку, деталі для супутників, мобільних телефонів, вимірювального обладнання. До речі, засобами зв‘язку від цієї компанії користуються понад 200 аеропортів з усього світу. Менеджери підприємства презентували делегації з Чернігова виробництво та особливості технологічного процесу.

Важливою для налагодження бінес-партнерства стала зустріч із представниками Торгово-промислової палати Швабії та топ-менеджерами місцевих компаній, які працюють, у тому числі, і на ринках Східної Європи.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко виступив із презентацією економічного потенціалу Чернігова та України. Він запевнив представників німецького бізнесу, що міська влада готова до діалогу, а сам він особисто дбає про те, щоб для інвесторів у Чернігові діяли максимально чесні та прозорі правила.

Міський голова також навів приклад, що інвестування в Україну вигідно усім сторонам: інвестори отримують прибуток, місто - робочі місця, які зупиняють відтік населення закордон, та податки до місцевого бюджету, які сприяють розвиткові Чернігова.

Президент Чернігівської регіональної Торгово-промислової палати Костянтин Іванов, у свою чергу, презентував підприємства Чернігова для представників німецького бізнесу та Торгово-промислової палати Швабії.

У підсумку сторони домовились про можливий візит до міста Чернігова представників німецької сторони, які зацікавились співпрацею з Черніговом.

Захід завершився святковий концертом на честь міст-партнерів Чернігова та Меммінгена.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.