Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:32:26

У "Чернігівобленерго" новий керівник

09.07.2018   12:17Агенцiя

У зв’язку з переходом Володимира Ткача на іншу роботу, компанію очолить Михайло Ільницький.

Представляючи нового очільника, представник акціонерів Ігор Бойко побажав Михайлу Ільницькому утримувати таку ж позитивну динаміку розвитку підприємства, яке сьогодні є одним з кращих в Україні.

Також Ігор Бойко подякував колишньому керманичу Володимиру Ткачу за самовіддану роботу та вагомий особистий внесок у розвиток енергетики Чернігівської області.

У свою чергу новопризначений Голова правління ПАТ “Чернігівобленерго” висловив вдячність за надану довіру та зазначив, що на компанію очікують інноваційні зміни. «Моя позиція з першого дня – прозора, відкрита та ефективна робота, прийняття інноваційних рішень задля енергетичної безпеки Чернігівщини та добробуту її жителів. Ми маємо бути ближчими до клієнтів і постійно вдосконалювати свою роботу зі споживачами з урахуванням їх інтересів. Спільно з колективом Товариства докладемо максимум зусиль для вирішення тих завдань, які диктує сьогодення», – зазначив Михайло Ільницький.


Довідково:

Ільницький Михайло Васильович Середньо-спеціальну освіту здобув у 1998 році, закінчивши Калуський хіміко-технологічний технікум за спеціальністю «Монтаж і експлуатація електрообладнання підприємств і цивільних споруд», отримав кваліфікацію техніка-електрика. Вищу освіту здобув у 2003 році, після закінчення Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за спеціальністю «Електротехнічні системи електроспоживання», здобув кваліфікацію магістра. Трудовий стаж розпочав у серпні 2003 року з посади електромонтера з вимірювань і випробувань у ВАТ “Прикарпаттяобленерго”. Другу вищу освіту здобув у 2006 році, після закінчення Інституту післядипломної освіти Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за спеціальністю «Менеджмент організацій». Протягом 2004 – 2012 років пройшов трудовий шлях у ПАТ “Прикарпаттяобленерго”, перебуваючи на посадах: інженера з вимірювальних приладів, інженера-керівника групи по роботі з РЕМ, начальника служби приладів обліку-головного метролога та заступника директора з енергозбуту по енергонагляду. З квітня 2013 року до червня 2018 року – директор комерційний ПАТ «Сумиобленерго
».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини