Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 16:33:25

В'ячеслав Кириленко у Батурині провів виїзне засідання Міжвідомчої комісії з питань національно-патріотичного виховання

27.09.2017   11:24Агенцiя

У Батурині під головуванням Віце-прем’єр-міністра В’ячеслава Кириленка відбулося виїзне розширене засідання Міжвідомчої комісії з питань національно-патріотичного виховання, завданням якої є координація дій органів державної влади та громадськості у цій сфері.

У засіданні взяли участь представники міністерств, обласних держадміністрацій (відповідальні за національно-патріотичне виховання), а також громадських патріотичних організацій з регіонів України.

Відкриваючи засідання Міжвідомчої комісії, Віце-прем’єр-міністр наголосив: "Місце проведення обране не випадково, Батурин - це важливий об'єкт, який треба використовувати для патріотичного виховання молоді, це відбудований потужний історико-культурний центр. Варто пам’ятати трагічну історію Батурина, тим більше в умовах російської агресії. Національно-патріотичне виховання питання нацбезпеки країни".

Учасники засідання обговорили активізацію роботи щодо створення при місцевих державних адміністраціях Координаційних рад з питань національно-патріотичного виховання, практичні аспекти впровадження національно-патріотичного виховання на регіональному рівні.

За результатами засідання Міжвідомчої комісії  будуть напрацьовані урядові рішення, спрямованні на подальший розвиток системи національно-патріотичного виховання.

У рамках візиту в Батурин учасники відвідали Цитадель Батуринської фортеці, Палац Кирила Розумовського.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини