Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:25:52

У рамках проекту "Екватор роботи парламенту" звіт Сергія Березенко

30.05.2017   08:09Агенцiя

Діяльність народного депутата України Березенка Сергія Івановича станом на травень 2017 року.

Дата набуття депутатських повноважень – 2 вересня 2015 року,
Заступник голови депутатської фракції ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА",
Член КомітетуВерховної Ради України з питань охорони здоров'я
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою,
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою,
Член групи з міжпарламентських зв'язків з ЛитовськоюРеспублікою,
Член групи з міжпарламентських зв’язків з РеспублікоюПольща,
Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки.



Діяльність у Верховній Раді України

На пленарних засіданнях Верховної Ради України присутній – 129 разів, 33 – відсутній,
Відвідуваність (письмова реєстрація): 80%,
Направлено 4 депутатськихзапитита подано 249 депутатських звернень,
Підготовано 35 законопроектів,
12 виступів з трибуни ВРУ.


У громадській приймальні:


Розлянуто та опрацьовано 4006 звернень громадян
Проходять на постійній основі проекти «Доступна англійська для дітей», «Історичні прогулянки містом». Які дозволяють всім бажаючим безкоштовно вивчати англійську мову, віртуально подорожувати сторінками історії міста дізнаватися цікаві факти.
З'явилися нові проекти такі як: «Фітнеследі» - спортивні заняття та пропаганда здорового способу життя для всіхбажаючих на свіжому повітрі, а також «Ділова англійська» для дорослих, працівників держ.служби.


Діяльність на окрузі

За ініціативи та підтримки Сергія Березенка

У сфері охорони здоров’я:
•    Виділено 6,9 млн. грн. та розпочато будівництво паліативного відділення на базі медико-соціального реабілітаційного центру дітей-інвалідів «Відродження». Заплановано проект добудови нового 3 поверхового корпусу центру насуму 17 млн. грн. ДФРР
•    Виділено 4 млн. грн. з державного фонду регіонального розвитку на реконструкцію будівлі хірургічного корпусу Чернігівської обласної лікарні (відділення торакальної хірургії та урологічне відділення), заміна водопровідного вводу  на суму 600 тис. грн. ДФРР
•    2 млн. грн. на завершеннявідновлення та переобладнанняфізіотерапевтичногокабінету, який активно використовується для лікування та реабілітаціїучасників АТО. ДФРР.
За ініціативи Сергія Івановича на реконструкцію фізіотерапевтичного відділення з коштів ДФРР було виділено 2 млн. грн.. Ремонтні роботи закінчені в січні 2017 року. Проведена заміна вікон, реконструкція басейну, комунікаційні роботи, а також капітальний ремонт приміщень, масажного кабінету , душ Шарко, підводний масаж, та інших.  Аналогів подібних цьому відділенню в лікарняних закладах міста не має.
•    1,5 млн. грн. на капітальний ремонт фундаменту головного корпусуМіськоїлікарні № 1. ДФРР
•    В КЛПЗ «Чернігівська міська лікарня №1» обслуговується 130 000 містян, це найбільше поліклінічне відділення міста. Вже багато років поліклініка потребує реконструкції. За кошти ФСЕР на суму 2 млн 400 тис. грн. планується проведення ремонтних робіт з реконструкції фасадів, енергозбереження – заміна вікон, реконструкція приміщення холу, та введення сучасних технологій таких як електронні черги та реконструкція дезінфекційної камери на суму 3 млн. грн..
•    Заміна вікон та утеплення фасаду в онкологічному диспансері на суму 2 млн. грн., реконструкція покрівлі – 400 тис. грн. ДФРР
•    Апарат коулограми в воєнний госпіталь було подаровано на суму 90 тис. грн.
•    Реконструкція інфекційного відділення КЛПЗ «Чернігівська обласна дитяча лікарня 1 млн. грн. ДФРР
•    Реконструкція 1, 2 поверхів адмін. будівлі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – 1,5 млн. грн. ДФРР
•    За кошти з фонду ДФРР, за ініціативою Березенка С.І., плануються ремонтні роботи з капітального ремонту фасаду будівлі з утепленням зовнішніх стін денного стаціонару №2 Чернігівської міської дитячої поліклініки  на суму 830 000 грн..


Освіта:

•    Встановлено 3 футбольних міні поля із сучасним спортивним оснащенням (ЗОШ 19, 27, 29) і додатково підведене освітлення цих спортивних споруд. В додачу до цього Чернігівським школам подаровано 36 комплектів футбольних м'ячів.
•    Допомога у проведенні ремонтних робіт у 26 дитячих садочках. У ДНЗ міста було проведено ремонтні роботи по відновленню покрівель, підлоги, заміні вікон, зовнішньому та внутрішньомуоблаштуванню, утепленню приміщень, відновлення ігрових майданчиківна території закладів.
•    Замінено вікна в музичному училищі імені Ревуцького на суму 500 тис. грн. ДФРР
•    За ініціативою С. Березенка на суму 60 000 грн. в ДНЗ №  36 «Дивограй» було придбано 18 сучасних ліжок.
•    Затверджено постановою КМУ надання Чернігівському педагогічному університету статусу національного
•    за ініціативою С. Березенка буде проведена прибудова до головної будівлі музичної школи №1 за кошти ФДРР на суму 5 млн. грн. та 500 тис. з міського бюджету.


У сфері транспорту:

•    На проведення тролейбусної лінії в район Масани довжиною 1,9 км Фонду регіонального розвитку було виділено 10 млн. грн. 


Культура:

•    1,5 млн. грн для проекту ремонту фасаду Катерининської
церкви. Виготовлено автентичний іконостас. ДФРР
•    Фінансується із зарплатні депутата призовий фонд для конкурсу проектів розвитку м. Чернігів


Парки і зони відпочинку:

•    Реконструкція зони відпочинку «Березовий гай». Побудовано дитячий майданчик, облаштовані місця для сімейного відпочинку, встановлені лавки, висаджено клумби, прокладені асфальтовані доріжки. В 2017 році планується дооблаштувати Березовий гай.
•    Замінено 11 застарілих і травмонебезпечних ігрових майданчиків та встановлено сучасні.
•    Встановленоперший в Чернігові тактильний ігровий дитячий майданчик для дітей з вадамизору.


Житлово-комунальне господарство:

•    15 млн. грн. на капітальний ремонт міського коллектору очисних споруд. Міністерство Екології.
•    Втілюється програма оптимізації експлуатації багатоповерхових житлових будинків, освітніх та медичних установ. Встановлено 42 металопластикові вікна, провірено 32 та встановлено 26 теплових лічильника в житлових будинках міста Чернігів.


Оздоровлення:

•    Було оздоровлено близько 830 дітей в дитячих таборах України.
•    На постійній основі проводяться екскурсії


АТО:

•    Постійно ведеться робота із учасниками АТО, було передано 200 комплектів літньої та зимової форми.
•    Профінансовано виготовлення нагороддля бійців 13 батальйону,  які проходять службу в зоні АТО та родин бійців загиблих героїв.
•    За сприяння Сергія Івановича ДНВЦ отримав 4 відокремлені будівлі на території льотного училища міста та фінансування від ЗСУ на проведення ремонтних робіт цих приміщень. Ремонтні роботи будуть закінчені в 2017 році. Також надання Державному науково – випробувальному центру України статусу інституту.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини