Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:43:20

Ксенія Лоскот очолила Козелецьку районну організацію ВО "Свобода"

18.03.2017   10:35

17 березня відбулися загальні збори Козелецької районної організації ВО «Свобода». За поданням Голови об’єднання Олега Тягнибока учасники зборів одностайно підтримали кандидатуру Ксенії Лоскот на посаду голови районної організації.

Під час зборів голова Чернігівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Андрійко ознайомив членство із загально-політичною ситуацією в Україні. Зокрема, із об’єднанням націоналістів в один антиолігархічний рух, а також із текстом Національного Маніфесту, підписаного лідерами ВО "Свобода", "Національного корпусу» та "Правого Сектору". Також свободівці спланували виборчу кампанію до Козелецької ОТГ та прозвітували про діяльність районної організації.

«Ксенія Данилівна, матір Героя України Євгена Лоскота, людина відома та знана не лише в Козелецькому районі, але і на всій Чернігівщині, ідейна українська націоналістка та досвідчений організатор.Хочу подякувати за роботу попередньому керівнику Сергію Андреєву, який надалі очолюватиме важливий напрямок в роботі неолігархічної партії на посаді голови економічної ради обласної організації. Розбудова структур партії - основна запорука перемоги на виборах. Бажаю Ксенії Данилівні плідної роботи на відповідальній посаді», - зазначив Руслан Андрійко.


Довідка:
Ксенія Данилівна Лоскот народилася 3 березня 1963 року в селі Мала Павлівка Охтирського району  Сумської області.  У 1982 році закінчила Лебединське педагогічне училище за спеціальністю «вихователь в дошкільних закладах».  З того ж року постійно проживає в селищі Десна Козелецького району Чернігівської області. Працює вихователем в Дошкільному навчальному закладі №3. Мати двох синів-військовослужбовців. Старший син, Євгеній Лоскот, героїчно загинув в російсько-українській війні у вересні 2014 року.


                                                                 

Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини