Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:21:30

Бахмацька райрада ухвалила свободівські ініціативи щодо ультиматуму владі та національно-патріотичного виховання

15.03.2017   14:29

14 березня на сесії Бахмацької районної ради депутати одностайно підтримали текст звернення до Верховної Ради України, щодо вимог Революції гідності, проголошеного націоналістами 22 лютого 2017 року на Марші національної гідності в Києві.

Голова Бахмацької районної «Свободи», депутат районної ради Денис Сергієнко озвучив вимоги Революції гідності, про які йшлося у зверненні до Верховної Ради України. «Наші вимоги до влади, яка видерлася на високі крісла на крові Майдану: негайно припинити соціальний – ціновий, тарифний та пенсійний – пограбунок! Навіть не думайте приватизувати стратегічні та прибуткові підприємства. Народ вимагав від вас протилежного – повернення незаконно приватизованих активів у власність держави. Не смійте скасовувати мораторій на торгівлю українською землею. Відчепіться від малого та середнього підприємництва. Потрібні надходження до бюджету? Трусіть офшори і олігархат! Зупиніть торгівлю з т. зв. «Д-ЛНР» – торгівлю на крові! Жодних капітулянтських змін до Конституції щодо надання т. зв. «особливого статусу Донбасу»,- йшлося у зверненні.

Також депутатами одностайно підтримали, розроблену свободівцями, Бахмацьку районну програму національно-патріотичного виховання на 2017-2021 роки. Зокрема, програмою передбачено: організація вишкільних заходів серед молоді, поїздки на станцію Крути, Холодний Яр та на місце Конотопської битви.

Також надання фінансової та організаційно-методичної допомоги громадським організаціям (об'єднанням) національно-патріотичного спрямування у проведенні військово-історичних фестивалів, військово-патріотичних зборів, реконструкцій воєнно-історичних подій, військово-патріотичних ігор та військово-спортивних таборів для молоді; впровадження скаутських «пластових» та «сокільських» методик для заходів таборового типу; проведення спільних з Бахмацьким райвійськкоматом заходів з виховання молоді, облаштування пам’ятних місць та знаків у Бахмацькому районі, пов’язаних з боротьбою за волю України та багато іншого.
                                                                            
Прес-служба Чернігівської обласної організації ВО «Свобода»

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини