Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:48:05

Нагальні питання медичної галузі Ніжина

09.02.2017   13:31

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту населення, освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї та молоді, фізичної культури і спорту.

У ході засідання членами комісії було розглянуто звернення народного депутата Олександра Кодоли щодо питання перенесення поліклінічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні ім. М.Галицького до приміщення одного з корпусів Ніжинського міського пологового будинку. Заступник міського голови Сергій Дзюба і головний лікар Олександр Костирко дали пояснення з цього приводу. До Ніжинського пологового будинку виїжджала робоча група, але остаточного рішення щодо перенесення поліклініки до приміщення пологового будинку не ухвалювалось. Мають на меті оглянути всі приміщення, які можуть бути придатні для такого використання.

Також головний лікар НЦМЛ ім. М.Галицького представив на розгляд комісії клопотання про виділення приміщення під новий флюорограф; про внесення змін до штатного розпису НЦМЛ та про покращення кадрової та матеріально-технічної бази; про необхідність придбання апарату хол тер-ЕКГ для кардіологічного відділення; про можливість відшкодування витрат на проїзд окремим категоріям медичних працівників. Звернення заслухані, і ухвалено рішення винести їх на розгляд сесії міської ради.

На ім’я голови комісії надійшло звернення від адміністрації, педагогічного та батьківського колективів Ніжинської ЗОШ № 14 з проханням вирішити питання виділення коштів на реконструкцію приміщення школи з метою відкриття дошкільного навчального закладу в системі навчально-виховного комплексу загальноосвітня школа – дошкільний заклад. Члени депутатської комісії звернення обговорили, зазначили, що у мікрорайоні, де знаходиться школа, відсутній дошкільний заклад, і рекомендували винести на розгляд сесії.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини