Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:23:02

Ігоря Вдовенко обрано головою Чернігівської територіальної організації партії БПП "Солідарність". ВІДЕО

26.12.2016   08:11Агенцiя

25 грудня відбулася чергова конференція Чернігівської територіальної організації ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКО "СОЛІДАРНІСТЬ". У роботі конференції прийняли участь п’ятдесят п’ять делегатів з 64 обраних на конференцію.

У порядку денному був звіт про діяльність Чернігівської територіальної організації ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКО "СОЛІДАРНІСТЬ", обрання голови, Ради та контрольно-ревізійної комісії Чернігівської територіальної організації.

В роботі конференції прийняв участь голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч.

У серпні цього року, після складання повноважень голови партійної організації Владиславом Атрошенко виконуючим обов’язки було обрано голову обласної ради Ігоря Вдовенко. Згідно Статуту партії на наступній партконференції його було обрано головою територіальної організації партії БПП "Солідарність".

До Ради Чернігівської територіальної організації було обрано дев’ять осіб, причому делегати при обранні звернули увагу на гендерну рівність у керівництві партійним осередком.

Аналізуючи результати виборів до територіальних громад 11 та 18 грудня прийнято рішення у наступних виборчих перегонах ні з ким не блокуватися то йти власною партійною командою.


http://chernihiv.solydarnist.org/?p=826

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини