Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 10:43:23

Неофіційні результати виборів у 6-ти об’єднаних громадах на Чернігівщині

19.12.2016   11:32Агенцiя

Цієї неділі у 6-и громадах Чернігівщини відбулись вибори голів та депутатів об’єднаних громад.

За даними Громадянської мережі ОПОРА 48,2% виборців проголосували на місцевих виборах на Чернігівщині.

Наразі маємо перші неофіційні результати голосувань.

Головою Іванівської ОТГ обрано Сергія Гаруса із результатом у майже 60% голосів виборців. У цій громаді активність виборців була дуже високою – майже 60%.

У Сновській об’єднаній громаді кандидат-самовисуванець Олександр Медведьов, підтримуваний місцевим осередком БПП, здобув більше 50 % голосів. На другому місці висуванець Радикальної партії Ляшка Павло Мірошниченко з результатом 26 %.

Переконливу перемогу по Корюківській ОТГ отримав Ротан Мамедов, отримавши 74 % голосів. На другому місці зі значним відривом депутат районної ради Людмила Синюта (кампанію підтримували місцеві осередки «Народного Фронту» та ВО «Батьківщина»), яка отримала 16 % голосів виборців.

У Носівській ОТГ переміг Володимир Ігнатченко, самовисуванець (підтриманий партією «Наш край»). Він здобув 52% голосів виборців. Кандидат Іван Пугач, якого просував нардеп Олександр Кодола, отримав 38%. До речі, більшість депутатських місць у раді громади отримала партія «Наш край».

За підсумками голосування у Коропській громаді переміг Віктор Журавель (48 % голосів), представник ВО «Батьківщина», на 2 місці — Михайло Півень (партія «Наш край» 27%), третій — чинний голова РДА Володимир Куніцин набрав 22 %.

У Михайло-Коцюбинській ОТГ переміг діючий голова Микола Завальний, який набрав 73 % відсотків голосів. Найближчий суперник спромігся на 12 %.

http://cntime.cn.ua/top-novini/item/16848-neofitsiinirezultatyvyborivu6tyobiednanykhhromadakhnachernihivshchyni.html

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність, коли 30 березня 2023 року знімальній групі місцевого телеканалу “Дитинець” бізнесмен та екскандидат у депутати Сергій Берестовий зламав камеру та перешкоджав проводити зйомку.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.