Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:40:26

Благоустрій Коропського та Менського районів – на контролі обласної влади

11.08.2016   15:07Агенцiя

10 серпня, виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Леонід Сахневич перебував з робочим візитом в Коропському та Менському районах.

Леонід Сахневич разом з представниками місцевої влади відвідали село Вишеньки, де ознайомились з ходом робіт з реконструкції водозабірного вузла, який експлуатується вже понад 30 років. На цьому об’єкті, який забезпечує водою населений пункт, проводяться роботи з буріння нової свердловини.

Наступною локацією стала Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів. На території закладу почалася реконструкція будинку культури, спорудження якого було «заморожене». Передбачено внутрішнє відновлення приміщення, встановлення санвузлів, проведення каналізації. Також намічені роботи з облаштування будівлі водостоками та благоустрій прилеглої території.

У ході робочої поїздки владці оглянули відремонтоване приміщення поліклінічного відділення Коропської центральної районної лікарні. На сьогодні для впровадження заходів з енергозбереження медичний заклад потребує заміни вікон на сучасні склопакети.

У місті Мена Леонід Сахневич ознайомився з ходом реконструкції районної гімназії. Фінансування робіт здійснюється за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку. У закладі відбувається встановлення шатрової покрівлі, заміна вхідних дверей та вікон. Також за рахунок коштів місцевого бюджету керівництво району здійснює благоустрій території Менської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Тараса Шевченка.

Проінспектували владці і стан виконання підготовчих робіт з реконструкції вуличного освітлення у місті Мена. Проект реалізовується за рахунок коштів державного і місцевого бюджетів та міжнародної технічної допомоги. Роботу планують завершити до кінця поточного року.

Крім того, Леонід Сахневич обговорив з керівництвом згаданих районів впровадження програми «Шкільний автобус». Цього року за співфінансування державного та місцевого бюджетів планується придбання для кожного з районів по два автобуси.

Принагідно розглянули питання перспектив та фактичного об’єднання територіальних громад в зазначених районах.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини