Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:53:19

Вибори у 206 окрузі на думку народних депутатів та представників кандидатів

17.07.2016   19:14Агенцiя

Своє бачення картини дня виборів озвучили народні депутати України під час чергового засідання у незалежному прес-центрі «Ініціатива».

Народний депутат України Валерій Дубіль зазначив, що після майдану влада не зробила жодного висновків. На цю хвилину явка на вибори є низькою і владцям це не потрібно.

«Люди владі на виборах не потрібні. Вибори роблять штучно», - зазначив народний депутат.

Він також зазначив, що сьогодні на виборах задіяна «піраміда», вартість якої може бути не одна сотня тисяч доларів.

Віктор Касько, довірена особа кандидата в народні депутати Єгора Фірсова, підтримав думку свого колеги про піраміди та підкуп виборців. «Сьогодні ми побачимо на дільничних виборчих комісіях фінальну стадію реалізації схем підкупу. Я особисто бачив жіночку біля ДВК, яка опитувала виборців, які виходили з дільниці за кого вони проголосували. Вона була затримана і одразу з’явилася група підтримки, молодики спортивної статури», - зазначив В.Касько.

На його думку те, що відбувається у 206 окрузі, є типовою схемою влади, яка вдруге намагається провести своїх кандидатів до парламенту.

Народний депутат України Ігор Мосійчук зазначив, що в нього є побоювання, що явка виборців є нижчою, ніж оприлюднила ОВК і це буде таким собі приводом для маніпуляцій. Також він наголосив на тому, що було виявлено ряд порушень.  Народний депутат також звернувся до членів ДВК з проханням не порушувати закон і виконувати свої функції відповідно до діючого законодавства.

Також народні депутати наголосили на тому, що проведення опитувань біля дільниць може бути маніпулятивним і контролем за явкою виборців.

"Чернігівський монітор"

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.