Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:07:24

ЦВК зареєструвала ще одного кандидата по 206 округу

31.05.2016   17:41Агенцiя

31 травня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Михайло Охендовський.

Розглянувши заяви громадян України про самовисування разом з іншими документами, Комісія зареєструвала 7 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року. А саме: Кавінського С.І. – в ОВО № 85, Зарецького С.В., Ліщинського В.С., Мошенського С.З., Філімоненка В.К. – в ОВО № 114, Бондаря М.М. – в ОВО № 151, Шевеля О.А. – в ОВО № 206.

Таким чином, станом на 31 травня Центральна виборча комісія зареєструвала 17 кандидатів у народні депутати України на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року.
Також зареєстровано довірених осіб деяких кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих  в одномандатних виборчих округах.

Комісія визначила, що на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року окружні виборчі комісії з виборів народних депутатів України ОВО № 23, 27, 85, 114, 151, 183, 206 здійснюватимуть у відповідних виборчих округах організаційне та фінансове забезпечення проведення кандидатами в народні депутати України, зареєстрованими в таких округах, передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України, виділених на підготовку та проведення проміжних виборів.

При цьому визначено, що до 24 червня вказані виборчі комісії мають визначити регіональні телерадіоорганізації державної чи комунальної форми власності, які надаватимуть ефірний час для проведення передвиборної агітації, до 26 червня включно – укласти з ними угоди щодо надання ефірного часу на регіональних теле-, радіоканалах кандидатам у народні депутати України, зареєстрованим у відповідному виборчому окрузі, для проведення передвиборної агітації, до 1 липня включно – провести жеребкування за участю кандидатів у народні депутати України або їх довірених осіб щодо надання їм ефірного часу на регіональних теле-, радіоканалах.

Окрім того, розглянувши клопотання ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "НЕЙШНЕЛ ЕКШЕН КОММІТТІ", ЦВК надала їй дозвіл мати офіційних спостерігачів під час проміжних виборів народних депутатів України 17 липня 2016 року в одномандатних виборчих округах № 27, 114, 151, 183 та 206.

Таким чином, станом на 31 травня Комісія надала дозвіл мати офіційних спостерігачів під час проміжних виборів народних депутатів України 19 громадським організаціям.

Розглянувши заяви кандидатів у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Богдана Р.Д., Верігіної І.К. та Корнійчук Т.В., включених до виборчого списку політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" під № 30, № 41 та № 103 відповідно, про відмову від балотування, Комісія скасувала реєстрацію вказаних кандидатів у народні депутати України, виключивши їх із зазначеного виборчого списку.

Окрім того, розглянувши подання суб’єктів внесення кандидатур до складу ОВК про заміну їх членів, а також заяву голови ОВК про складення повноважень голови без припинення членства в комісії, Комісія внесла зміни до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на проміжних виборах народних депутатів України 17 липня 2016 року в одномандатних виборчих округах № 23, 27, 85, 114, 151, 183, 206, утворених відповідно до постанови ЦВК комісії від 27 травня 2016 року № 143.

Комісія визначила на підставі відомостей Державного реєстру виборців кількість територіальних, одномандатних виборчих округів, що утворюються сільськими, селищними, міською виборчими комісіями для організації виборів депутатів місцевих рад під час проведення перших виборів депутатів сільських, селищних та міської рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міського голів 31 липня 2016 року.

Останні новини Чернігівщини

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті

У Чернігівській області 10 закладів надають медичну допомогу при інсульті 12:36

Допомога при гострому мозковому інсульті входить до Програми медичних гарантій, пацієнт із підозрою на інсульт безоплатно отримує всю необхідну діагностику, а у разі підтвердження діагнозу – лікування. У Чернігівській області допомогу при інсульті надають 10 закладів, які мають договір з Національною службою здоров’я України.

Легендарний лікер Jägermeister: як виготовляється та як правильно пити? 12:28

Більше восьмидесяти натуральних компонентів, строго виважена рецептура та понад 80 років історії — все це характеризує один з найвідоміших лікерів у світі, Jägermeister.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини