Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 07:44:21

Для якісної демаркації кордону з Білоруссю, Чернігівщина звертатиметься до МЗС

26.05.2016   13:13Агенцiя

На Чернігівщині розпочалася активна фаза чіткого розмежування кордону між Україною та Білоруссю.

Нарада щодо перевірки раніше демаркованого кордону пройшла сьогодні за головування першого заступника голови облдержадміністрації Леоніда Сахневича.

Під час обговорення було зазначено, що основна колізія розгортатиметься навколо земель сільськогосподарського призначення та ділянок лісового фонду. Адже, почасти, попередньо проведена на папері лінія розмежування має похибку у кілька метрів.

Щодо водного та заповідного фондів проблеми відсутні: таких об’єктів на кордоні Чернігівщини з Білоруссю нема.

— Для чіткої взаємодії відповідних структур з цього питання, ми звертатимемося до МЗС, щоб отримати дані про лінію розмежування, етапи та строки виконання необхідних робіт, — зауважив Леонід Сахневич. — Про перебіг демаркації необхідно обов’язково інформувати найближчі до кордону громади.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини