Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:07:19

Звіт роботи депутатських фракцій ВО "Свобода" на Чернігівщині

28.03.2016   09:27Агенцiя

Після місцевих виборів 25 жовтня 2015 року ВО «Свобода» отримало представництво у дев’яти місцевих радах Чернігівщини, у складі 26 депутатів.

ВО «Свобода»

ВО «Свобода»

Так, із результатом 13,1% від ВО «Свобода» до Прилуцької міської ради увійшло 5 депутатів. Очолив фракцію націоналістів Іван Тютюнник.

У постійних депутатських комісіях фракція ВО "Свобода" має двох голів та одного заступника:
голова Прилуцької міської організації ВО «Свобода» очолює комісію з  питань будівництва, земельних відносин, екології та природних ресурсів
Євген Яценко – голова постійної комісії з з питань соціально-економічного розвитку, планування, обліку, бюджету, фінансів та цін
Дмитро Волошин – заступник голови комісії з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку.

Інші депутати-свободівці працюють в комісіях з питань з питань житлово-комунального господарства, управління комунальним майном (Ігор Кашпур) та з питань побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, підприємництва ( Ігор Дубровський).
Протягом 100 днів роботи націоналісти подали 30 змін до чинних проектів рішень, з них 80 % ухвалені. Також з ініціативи депутатів Прилуцької міськради від ВО «Свобода» ухвалене звернення до Верховної Ради з вимогою відставки уряду Яценюка, перейменована вулиця на честь Миколи Міхновського.

За час роботи було скеровано 46 депутатських запитів та звернень, зроблено 27 виступів з трибуни. З метою інформування виборців про діяльність ради, депутати взяли участь 22 етерах на місцевому телебаченні.

За сприяння депутата Ігоря Дубровського розпочинається ремонт гуртожитку за адресою вул. Івана Скоропадського, 108, який перебував у аварійному стані понад 7 років. Завдяки депутатським запитам націоналіста, залученню місцевих ЗМІ у висвітлення даної проблеми, депутати Прилуцької міськради ухвалили програму фінансової підтримки КП "Прилукижитлобуд" на 2016 рік, у яку внесено ремонт покрівель 110 будинків.

У Деснянській районній в м. Чернігові раді ВО «Свобода» з результатом 7,14% отримало троє представників: голова райради Володимир Грецький, Микола Скумін – член комісії з питань регламенту, забезпечення законності та правопорядку, Юніс Аскеров – член комісії з питань ЖКГ.
З ініціативи голови ради Володимира Грецького було ухвалено рішення щодо ініціювання розробки меморіального проекту Героям Небесної сотні. До дня Святого Миколая голова ради привітав та вручив подарунки 720 дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, дітям з родин учасників АТО та багатодітних родин.
Докладніше: http://chernihiv.svoboda.org.ua/news/events/00019078/
У Новозаводській районній в м. Чернігові раді з результатом 5,56% представляють інтереси виборців двоє свободівців: Володимир Федорок – керівник фракції, голова комісії з питань ЖКГ та Ольга Миненок – член комісії з питань економічного розвитку.
З ініціативи депутатів-свободівців подано 12 депутатських запитів, а також ухвалені:
проект рішення «Про запровадження в роботу  програми «Чисте місто», який передбачає електронну фіксацію проблем благоустрою, екології в Чернігові та контроль за їх вирішенням
зміни до проектів рішень «Про створення спеціальної  комісії з протидії корупції у питанні приватизації ОЖБК», «Про проведення «Дня довкілля», Програми інформативного роз’яснення громадянам Закону України «Про створення ОСББ».

За сприяння депутата Ольги Миненок відкрито пам’ятник видатному педагогу Софії Русовій у Ріпках.

В Ічнянській міській раді ВО «Свобода» із результатом 6,7% має двох представників: секретаря ради Тетяну Кутову та голову комісії з питань забезпечення законності та правопорядку Олесю Реуту.
З ініціативи свободівок ухвалено 6 проектів рішень, найважливіші з яких:
«Про  затвердження Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2016 - 2020 роки»
«Про затвердження бюджетних програм Ічнянської міської ради на 2016-2017 роки»
«Про Програму реформування і розвитку ЖКГ м. Ічня  на 2016 – 2020 роки»
«Про надання згоди на приєднання до Європейської ініціативи «Угода мерів»

Скеровано 5 депутатських запитів. Зокрема, щодо забезпечення безкоштовного харчування дітей учасників бойових дій; щодо припинення торгівлі алкоголем у нічний час з боку цілодобового магазину; щодо матеріальної допомоги воїну АТО; щодо захисту прав вдови загиблого учасника російсько-української війни
Депутати-свободівки беруть активну участь в публічних заходах та акціях. Так у День Збройних Сил України націоналістки привітали та подарували кожному бійцю книги Олесі Реути  «Ічнянці в АТО. 100 бійців».

Чотири депутата від ВО «Свобода» працюють у Ніжинській міській раді: Ігор Смаль (голова фракції, член комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту), член комісії з питань бюджету та економічного розвитку  Анатолій Сліпак , член комісії з питань ЖКГ Володимир Сипливець та Валентина Тищенко – секретар комісії земельних відносин, будівництва та архітектури.

За період роботи депутати зареєстрували 2 проекти рішень та 3 проекти програм, а також 50 проектів змін до чинних рішень, які стосувалися учасників російсько-української війни. 75% змін були підтримані депутатським корпусом міської ради та набули чинності. За 100 днів роботи депутати зробили 14 виступів на пленарних засіданнях, провели 12 прийомів, під час яких прийняли 39 громадян; було скеровано 25 запитів.
Завдяки депутатам-свободівцям вирішено питання газифікації будинку, надається юридична допомога у створенні двох ОСББ.

У Бахмацькій районній раді є двоє свободівців Володимир Брюховецький (голова фракції, член комісії з питань законності, правопорядку, регламенту та депутатської етики) та  член комісії з питань гуманітарної та соціальної сфери Роман Кривко.
За звітний період депутати зареєстрували 10 проектів рішень, 15 проектів змін, скерували 32 депутатських звернень. За період роботи здійснено 10 виступів з трибуни, проведено 10 прийомів громадян.
У Бахмацькій міській раді створена фракція ВО «Свобода» у складі трьох депутатів: Михайла Виноградова (керівник фракції), Івана Федоренка та Івана Петренка.
За 100 днів роботи депутати зареєстрували 14 проектів рішень, 9 проектів змін, зробили 8 заяв з трибуни. Постійно проводяться виїзні прийоми громадян: за звітний період депутати-свободівці прийняли 27 людей. За результатами яких скеровано 24 депутатські звернення, з них – 70% розглянуті позитивно.

Велику увагу приділяють депутати Бахмацької міської та районної рад допомозі бійцям російсько-української війни: 1-2 рази на місяць націоналісти відвозять вантаж у зону бойових дій на Донбасі.

Всі депутати місцевих рад від ВО «Свобода» на Чернігівщині дисципліновано відвідують засідання сесій та постійних комісій, одностайно голосують.

З метою постійного контакту з виборцями працюють приймальні:
У м. Чернігові: проспект Миру, 29 (офіс ВО «Свобода») щодня;
щосереди о 10:00-13:00 за адресою проспект Перемоги, 141, каб.315 голова Деснянської районної в м. Чернігові ради Володимир Грецький здійснює прийом громадян.
У Прилуках: вул. Коптєва, 10 кв. 1, щодня. Тел.: 3-14-93
В Ічні: щодня в приміщенні Ічнянської міської ради відбувається прийом громадян секретарем ради Тетяною Кутовою;
приймальня депутата Олесі Реути розташована в Ічнянському центрі соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді (вул. Б.Хмельницького, 1), тел.2-16-40.
У Ніжині: вул. Б.Хмельницького, 38
У Бахмачі: за домовленістю, тел. 067 500 88 67, e-mail: sergiden@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини