Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 18:23:00

Звіт за перші 100 днів роботи депутата обласної ради Юрія Болоховця

25.03.2016   15:43Агенцiя

За перші 100 днів депутатських повноважень Болоховець Юрій Віталійович здійснив наступні заходи.

Сесійна діяльність: особисто було внесено і прийнято як рішення сесії звернення до Президента та Уряду про недопущення негативних наслідків при реформуванні лісової галузі.
 
Особистий прийом: веде постійно прийом звернень громадян в телефонному режимі, щотижня виїжджає на округ та в громадську приймальню депутата. За період роботи надійшло більше 20 звернень всі розглянуті своєчасно в межах повноважень.

Благодійна допомога:
- учасникам АТО надавалась допомога твердим паливом та військовими медичними аптечками;
- допомога твердим паливом ФАПам в с.Крупичполе, с. Заудайка та с.Бакаївка Ічнянського району, інваліду І групи с.Бакаївка;
- в с. Івангород Ічнянського району -  привітання всіх дітей та працівників соціальної сфери новорічними подарунками;
- привітання дітей дошкільного віку та ветеранів новорічними подарунками в м. Ічня;
- надана допомога на лікування дитини в багатодітній сім’ї Ічнянщини;
- в м. Ічня та с.Монастирище Ічнянського району відбулася заміна дверей у відділеннях зв’язку;
- в с. Дружба відбулася заміна меблів ФАП;
- в с.Монастирище облаштували ігровий майданчик в дитячому садку;
- в с. Дорогінка Ічнянського району надана допомога на лікування важко хворої, замінені дверей будинку, який постраждав від пожежі.
В районній газеті опубліковано 12 звернень та привітань. Бере участь у сходах сіл по округу та зборах трудових колективів.

Дані про спрямування коштів з депутатського фонду в Ічнянському районі:
- ремонт дитячого відділення центральної районної лікарні - комунальний лікувально-профілактичний заклад «Ічнянська центральна районна лікарня», придбання предметів, матеріалів, обладнання та інвентаря для дитячого відділення.
 
Заплановано: до 01.05.2016 заміна меблів в дитячому садку м.Ічні; запланована активна сесійна робота по підтримці та реалізації всіх програм АПУ.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.