Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:17:16

У Чернігові проводиться кадрова "зачистка", - заява фракції партії "Наш край" Чернігівської міськради

15.03.2016   17:15

У Чернігові в боротьбі за тотальний контроль над містом активно використовуються брудні методи, у тому числі наклеп і погрози. Чинна влада Чернігова має на меті - розставити «своїх» контрольованих людей на керівних посадах стратегічно-важливих об'єктів, а відтак відсторонити від роботи всіх досвідчених менеджерів.

Варто підкреслити, що кадрова політика за принципом особистої відданості не поверне Чернігову амбіції, а неминуче призведе до економічного краху і тотального зубожіння людей. Крім того, відмова від роботи з політичними опонентами - прямий шлях до диктатури. Неприпустимо діяти за принципом: «партія у нас одна». Це методи Росії або Північної Кореї, а не Чернігова.

Один із прикладів - відсторонення від посади керівника комунального підприємства «Чернігівводоканал» Олександра Шкіня. Чинна влада звинувачує екс-очільника «Чернігвводоканалу» у корупції та організації «лазні для керівництва», у спонсорстві політичних партій. Причому робить ці заяви радник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Валерія Кулича та колишній прес-секретар фонду «Поліський оберіг», наближений до чинного мера, Василь Чепурний.

За 100 днів роботи новому чернігівському керівництву так і не вдалося досягти соціально-економічних результатів. Ставку зроблено на саморекламу і звинувачення «попередників». Неприпустимо діяти за принципом Геббельса: чим страшніша брехня, тим швидше в неї повірять, а в абсолютну брехню повірять абсолютно всі. Сьогодні, досвідченого менеджера із 40-річним стажем роботи - Олександра Шкіня звинувачують у купівлі фотоапарата для партії «Наш край». З таким успіхом, завтра йому припишуть організацію наркопритонів. Відчувається й масований інформаційний тиск - від «гостросюжетних новин» на телеканалі «Дитинець» до текстів на заангажованих інтернет-порталах.

У підконтрольних ЗМІ вкидається недостовірна інформація з метою дискредитації партії «Наш край», яка на виборах отримала значний результат. У черговий раз журналістів використовують для створення тотальної «джинси».

В той же час замовчується факт, що до приходу Олександра Шкіня, водоканал був збитковим аутсайдером. Сьогодні - це одне з кращих підприємств в Україні. Нагадаємо, що спроби приватизувати «Чернігівводоканал» робилися неодноразово. Чинна влада вирішила усунути керівника підприємства. Замість Олександра Шкіня, «вольовим рішенням» призначається Сергій Малявко - людина з бізнесу. І це при тому, що пан Малявко не має жодного досвіду в роботі водного господарства. За даними профільних експертів, така кадрова імпотенція різко знизить ефективність роботи водоканалу. Це неминуче спричинить до значного зростання тарифів для населення.

Варто звернути увагу й на стиль спілкування чинного мера з підлеглими: «безсоромна морда», «не треба ліпити горбатого» і так далі. Така форма спілкування підходить ватажку бандформування або директору ринку. Ці кричущі факти неприйнятні для Чернігова - міста з багатою культурою, унікальною історією та людьми які заслуговують на повагу.

Нагадаємо, що спроби заслужити народну любов, в такий спосіб робилися не раз. Але завжди призводили до сумних наслідків. В першу чергу, для простих людей. Пригадаймо історію діяча, який обіцяв «всіх помножити на нуль» або ж, ще одного «героя», який погрожував «мочити в сортирі».

Фракція закликає чинного мера поважати керівників комунальних підприємств і, в першу чергу, всіх жителів Чернігова, а також стримувати обіцянки - працювати на добробут міста, а не на користь власним інтересам.

Неприпустимо прикривати усуненням незручних керівників гаслами про боротьбу з корупцією.


Глава фракції політичної партії "Наш край" у Чернігівській міськраді Олександр Соколов

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=825805627544965&id=748384388620423

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини