Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:41:03

Спільна заява патріотичних громадських формувань міста Чернігова. ДОКУМЕНТ

14.03.2016   11:46Агенцiя

14.03.2016 року Божого, на другому році війни з Російською федерацією.

Виходячи зі складної ситуації в Україні та подій, пов'язаних з незаконним утриманням Надії Савченко, Миколи Карпюка, Олега Сенцова, Олександра Кольченка та інших патріотів України в застінках російських катівень, зважаючи на негативне ставлення Українців до російського бізнесу, який до сьогоднішнього дня заробляє гроші в нашій країні і сприяє подальшому фінансуванню російської армії, котра вбиває наших військових на сході України, вимагаємо від Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради та Чернігівської міської ради:

1. Виступити з публічними зверненнями на адресу Президента, Верховної Ради та Кабінету міністрів України в підтримку проект Закону «Про націоналізацію майна в Україні держави-агресора та її резидентів» № 2497 від 31.03.2015.

2. Виступити з публічними зверненнями до Голови Національного Банку України Валерії Гонтарєвої з вимогою виключити з валютних торгів на міжбанку банків з російським капіталом.

3. Негайно вжити заходів щодо якнайшвидшого видворення російського бізнесу з території Чернігівщини, розірвати всі угоди з представниками російських компаній в області.


Цієї неділі, 13. 03. 2016 року, ми провели попереджувальну акцію в Чернігові. Наш автопробіг був мирним і не завдав шкоди російським компаніям. Проте хочемо Вам нагадати, що хоч Українці й відрізняються своєю толерантністю, але в разі невиконання зазначених нами вимог, стримати прояв народного гніву буде неможливо.
 

Даємо органам державної влади тиждень на роздуми. З неділі, 20. 03. 2016 року, ми знімаємо з себе будь-яку відповідальність по стримуванню справедливого народного гніву.


Список підписантів:

Громадська організація «Самооборона Майдану»;

Громадська організація «Перша Чернігівська сотня»;

Національно-визвольний рух «Правий Сектор»;

Громадське формування «Самоооборона Чернігівщини»;

Громадський рух «Третя Позиція»;

Громадська організація «Єдиний волонтерський центр»;

Громадська організація «Чернігівській центр підтримки добровольців»;

Громадська ініціатива «Вільні люди».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини